Καιρός – Καλλιάνος στο Live News: Τι με προβληματίζει από τα ακραία φαινόμενα (video)

Τα πάνω κάτω έρχονται τα επόμενα 24ωρα στο μέτωπο του καιρού όπως προβλέπει ο Γιάννης Καλλιάνος. Μιλώντας στο Live News, ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για κακοκαιρία express με βροχές, καταιγίδες, αλλά και χαλάζι.

Στην εκπομπή του Mega “Live News” και στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, σε σχέση με την επερχόμενη κακοκαιρία που καταφτάνει για να ανατρέψει πρόσκαιρα το καλοκαιρινό σκηνικό του καιρού.

«Όλα αλλάζουν από την Πέμπτη. Και την Τετάρτη θα έχουμε ζέστη, αλλά την Πέμπτη έρχονται βροχές και καταιγίδες στα περισσότερα τμήματα της επικράτειας. Θα έχουμε ενδεχομένως και χαλαζοπτώσεις. Πάμε ενδεχομένως και για έντονα φαινόμενα. Οι δείκτες αστάθειας είναι πολύ υψηλοί με αποτέλεσμα να έχουμε πιθανότητα και για έντονες καταιγίδες», σημειώνει ο Γιάννης Καλλιάνος και επισημαίνει:

«Και στην Αθήνα θα έχουμε βροχές και καταιγίδες, κυρίως αργά το βράδυ της Πέμπτης. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε βροχές και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα κατά τόπους. Και στην Πάτρα θα πρέπει να περιμένουμε βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες. Υπάρχει πιθανότητα και για τοπικές χαλαζοπτώσεις σε όλες αυτές τις περιοχές. Στη Λάρισα επίσης θα είναι έντονα τα φαινόμενα και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Θα είναι μια κακοκαιρία express. Το Σαββατοκύριακο νομίζω ότι γυρνάμε σε καλό καιρό, με ήπιες θερμοκρασίες, εναρμονισμένες με την εποχή. Η πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή, σε σχέση με τις μέγιστες που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες, θα αγγίζει μέχρι και τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου», κατέληξε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Καλλιάνος στον Νίκο Ευαγγελάτο:

Πηγή: newsit.gr