Νέος μεσογειακός κυκλώνας αναμένεται να «επισκεφτεί» τη χώρα σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού του μετεωρολόγου του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη με έντονες βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης κατά τη πρόγνωση του καιρού σημείωσε πως το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό, από τη νότια Ιταλία που παραμένει εγκλωβισμένο πάνω από τη Σικελία όπου και έχει προκαλέσει πολλές βροχές, καταιγίδες και πλημμύρες αναμένεται να έρθει στη χώρα μας τις επόμενες μέρες. Ειδικότερα, το βαρομετρικό θα κινηθεί ανατολικά προς τη χώρα μας και πιθανότατα θα περάσει από τα νότια θαλάσσια τμήματα φέρνοντας μαζί του και παρόμοια φαινόμενα με αυτά της Ιταλίας.

Το κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει κυρίως την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με ισχυρές βροχές την Κυριακή και τη Δευτέρα. Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης επισημαίνει ότι η πορεία του φαινομένου είναι αρκετά δύσκολο να προβλεφθεί ακόμα με ακρίβεια.

Με ήπιο καιρό οι παρελάσεις σήμερα όπου βέβαια αυτές γίνουν με λίγες βροχές στα νότια θαλάσσια τμήματα της χώρας μας. Η…

Posted by Klearhos Marousakis on Wednesday, October 27, 2021

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Το Ρίφι γιορτάζει και ζητά να δημιουργηθεί στη κοινότητά ένα μνημείο για τη τιμή των πεσοντων (εικόνες)
Επόμενο άρθρο28η Οκτωβρίου: Συγκινεί ο 9χρονος Τάσος που έκανε παρέλαση μόνος στο ακριτικό Μαθράκι