ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σε φίλους και χωριανούς ότι οι ενέργειες και οι προσπάθειες που κατέβαλλε ο Π.Σ. ‘’ΑΕΤΟΣ’’ έπιασαν τόπο.
Πιο συγκεκριμένα, το έργο για την επισκευή-ανάπλαση του Δημοτικού Σχολείου Καμιναράτων παίρνει το δρόμο για την ολοκλήρωση του, ευελπιστώντας οι σχετικές εργασίες να πάρουν σάρκα και οστά σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ευχαριστούμε, αρχικά, τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Κατσιβέλη Γεώργιο που αφουγκράστηκε το πρόβλημά μας για την επισκευή του κτιρίου βοηθώντας μας με γρήγορους ρυθμούς την ολοκλήρωση του φακέλου, ελπίζοντας να αποκτήσει το χωριό μας ένα Πρότυπο Πολιτιστικό Κέντρο.
Επίσης, ευχαριστούμε την κα Ρεπούση Ειρήνη σύζυγος Μαρούλη Δημοσθένη σχεδιάστρια, η οποία προέβη με ανιδιοτέλεια στις εξής εργασίες:
-Αυτοψία κτιρίου
-Αποτύπωση σε ψηφιακή μορφή τις ζημιές του κτιρίου
-Αναζήτησή και ανασυγκρότηση εγκεκριμένης μελέτης του κτιρίου από την πολεοδομία και από το ιστορικό αρχείο λόγω απώλειας , κατόπιν εντολής του προέδρου μας κ. Σταθάτο Διονυσίου.
Να σημειωθεί, ότι τα αρχικά μικροέξοδα που απαιτήθηκαν από την Πολεοδομία και λοιπές μικροεργασίες καλύφθηκαν από τον πρόεδρο του Συλλόγου μας.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Σπυρίδων Μουρελάτο, Πολιτικό Μηχανικό ο οποίος προέβη στην σχετική μελέτη αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμό του 2014, την σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος αποτύπωσης ΕΓΣΑ87 και την κατάθεση του πλήρη φακέλου στην ΤΑΣ μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες, κάνοντας δωρεάν την όλη εργασία του προς τον Π.Σ. ‘’ΑΕΤΟ’’
Αναμένουμε πλέον, το ξεκίνημα και την αποπεράτωση των εργασιών από το Δήμο Ληξουρίου.
Εκ του Δ.Σ. του Π.Σ. ‘’ΑΕΤΟΣ’’
Δείτε και φωτο εδώ
Προηγούμενο άρθροΔιάγγελμα Ν.Τραμπ προς τον αμερικανικό λαό: «Έχει γίνει αναμφίβολα νοθεία – Πάνε να κλέψουν τις εκλογές» (βίντεο)
Επόμενο άρθροΠοιοι δικαιούνται 40% μείωση ενοικίου -Πόσο και πότε θα αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες