Αγαπητό kefalonia magazine

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Χαλαβαζή στο inkefalonia radio μίλησε ο βουλευτής του Νομού Παναγής Καπάτος και μεταξύ άλλων μίλησε και για το κορυφαίο θέμα που απασχολεί τους Κεφαλονίτες, τις αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ.

Όπως είπε ο κ. Καππάτος ” Οσον αφορά τους πολίτες, αυτοί που έχουν εγκριθεί και ανακοινωθεί τα ονόματα τους οι περισσότεροι έχουν πληρωθεί, για κάποιους οι οποίοι δεν έχουν πάρει τα χρήματα τους ακόμα,έχω υποβάλλει σχετικό ερώτημα στο αρμόδιο Υπουργείο για να δούμε που βρισκόμαστε. Έχουν επεξεργαστεί και εγκριθεί 3.500 αιτήσεις που είναι έτοιμες προς ανακοίνωση ως δικαιούχοι, όμως δεν έχουμε αυτή τη στιγμή την πίστωση και γι αυτό δεν μπορούμε να τα ανακοινώσουμε.

Σε εκκρεμότητα είναι άλλες 700 που δεν έχουν επεξεργαστεί και γύρω στις 1.000 που έχουν απορριφθεί και έχουν λάβει ήδη οι περισσότεροι ενημέρωση.

Έχω ετοιμάσει ανά χωριό όλης της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης έναν πίνακα με αιτήσεις κατοικιών και επιχειρήσεων που οι αιτήσεις τους έχουν εγκριθεί και θα τον δημοσιεύσω την επόμενη εβδομάδα για να δείτε ότι η Κυβέρνηση είναι αρωγός και δίπλα στον Κεφαλονίτη και τον Θιακό”

Ο τοπικός αναλυτής