Αγαπητό kefalonia magazine

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλοίζου στον Cosmos fm μίλησε ο βουλευτής του Νομού μας Παναγής Καππάτος & απάντησε σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τους δασικούς χάρτες

Είπε ότι αν πρόκειται για πρόδηλο σφάλμα, οι πολίτες δεν πρέπει να πληρώσουν και το δασαρχείο δεν πρόκειται να τους ζητήσει κάτι τέτοιο. «Αν σε κάποιον ζητήθηκε να πληρώσει, το δασαρχείο θα το θεώρησε ως μη πρόδηλο σφάλμα. Μπορεί κάποιος να καταθέσει αίτηση για ένα πρόδηλο σφάλμα και να μην γίνει δεκτή, τότε μπορεί να καταθέσει ένσταση και αν τελικώς δικαιωθεί να του επιστραφεί και το χρηματικό ποσό του παράβολου που είχε δώσει» εξήγησε.

Για τις οικοδομικές άδειες: «Δεν θα αναστέλλεται η έκδοση οικοδομικών αδειών στις περιπτώσεις που εμφανίζεται στους δασικούς χάρτες μια έκταση ως μη δασική, αλλά η πολεοδομία  θα δέχεται την σχετική βεβαίωση που θα εκδίδει ο μηχανικός από τους δασικούς χάρτες».

Τέλος είπε ότι το Υπουργείο εργάζεται για να διορθώσει τα λάθη των δασικών χαρτών

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΑργοστόλι: Μεγάλη επιχείρηση Λιμενικού-Δήμου Αργοστολίου-Πυροσβεστικής-Ψαράδων-Συλλόγου Ντόρις & Αστυνομίας για την διάσωση σκύλου που βρέθηκε στη θάλασσα (pics+video)
Επόμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η Διαμαντίνα Μπούζου