Η μάχη για την καθαριότητα καθημερινά είναι δύσκολη και συνεχής. Για την κατάσταση της καθαριότητας στα ραγια πόρου, με τα κλαδιά και διάφορα άλλα αντικείμενα ως πρόεδρος της κοινότητας ζητώ την κατανόηση σας.
Όσο αφορά την αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων όπως παλιά έπιπλα, άχρηστες οικιακές συσκευές, στρώματα, κλαδιά, κλπ, έχει ανακοινωθεί οτι γίνεται τις τελευταίες ημέρες εκάστου μήνα. Για να διατηρήσουμε την κοινότητα μας καθαρή παρακαλούμε να μην βγάζετε αντικείμενα έως τότε.
Ωστόσο η εικόνα δεν αλλάζει εύκολα αφού καθημερινά όλοι εμείς οι πολίτες συνεχίζουμε να αποθέτουμε ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά όλο τον μήνα όπου μας βολεύει.
Δεν ζητάμε από τους πολίτες κάτι ανέφικτο. Μερικές απλές, καθημερινές κινήσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Για να πετύχουμε όμως σε αυτήν την προσπάθεια χρειάζεται η συμμετοχή του καθενός από εμάς ξεχωριστά.
Με σεβασμό σε κάθε πολίτη, με σεμνότητα και προσπάθεια στις λειτουργίες μας, είμαστε σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, με όλους του πολίτες για τη δημιουργία ενός καθαρού και ισχυρού Πόρου.

Πρόεδρος Πόρου
Γαλιατσάτος Οδυσσέας

Μια μάχη που δεν τελειώνει ποτέ.Η μάχη για την καθαριότητα καθημερινά είναι δύσκολη και συνεχής. Για την κατάσταση της…

Δημοσιεύτηκε από Galiatsatos Odysseas στις Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

Προηγούμενο άρθρο«Έχεις κουρέψει το μισό μου κεφάλι»: Έξαλλος πελάτης με κομμωτή που τον άφησε στην μέση επειδή μπήκε η αστυνομία (vid)
Επόμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή ο Παναγής Τουμαζάτος