Κάτοικοι Πυλάρου: 132 μέρες μόνο υποσχέσεις…Επιστολή προς 6 Υπουργεία: Καθυστέρηση αποκατάστασης Δομών στην Πύλαρο Κεφαλονιάς από τις καταστροφές “ΙΑΝΟΥ”

Αγαπητοί μας συμπαραστάτες,
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της κίνησης μας όσον αφορά το ψήφισμα μας στο www.openpetition.eu/!wwjrf για την ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΣΤΗ ΠΥΛΑΡΟ από τις καταστροφές λόγω “ΙΑΝΟΥ”.

Δυστυχώς ενώ έχουν περάσει 132! ημέρες τα έργα αποκατάστασης ουσιαστικά δεν έχουν ξεκινήσει και τι ειρωνεία οι “πολιτικοί” άρχοντες του τόπου, μας ζητούν να μη βιαζόμαστε!! και ότι το καλοκαίρι θα γίνει… προσπάθεια να υπάρξει μια προσωρινή και πρόχειρη λύση!! 132 μέρες μόνο υποσχέσεις…
Αναρωτιόμαστε πότε επιτέλους θα βρεθεί ο ΙΚΑΝΟΣ θεσμικός εκπρόσωπος, αυτός που με την ικανότητα του θα είχε ενεργοποιήσει άμεσα, εδώ και καιρό, όλες τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ώστε να δώσει έγκαιρα τις λύσεις και να μη συζητάμε τώρα για μιζέρια και ανημποριά!
Κάτω από τις παρούσες συνθήκες έχουμε στείλει στις 22/01/2021 την επισυναπτόμενη επιστολή προς όλους τους θεσμικά αρμόδιους και έχουμε και την συμπαράσταση με άρθρα που ανεβαίνουν στο internet και αξίζει να διαβάσετε.
Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σοβαρή εξέλιξη, που ευχόμαστε να υπάρξει.
Εάν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μας μπορείτε να μας στείλετε email στο [email protected] ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/IANOS-2020-Kefalonia-102666575009674

KATOIKOI ΠΥΛΑΡΟΥ

Δείτε αναλυτικά την επιστολή εδώ