Κάτοικοι Θηνιάς: “Υπάρχει και μεγάλος αριθμός Θηνιατών στο σύνολο των εγγεγραμμμένων ψηφοφόρων που κανένα πρόβλημα δεν έχουν με το αν θα ενσωματωθεί η περιοχή στην Παλική”

Οργή αλλά και μεγάλη απογοήτευση διακατέχει τους απανταχού Θηνιάτες,οι οποίοι με τηλεφωνήματα και επιστολές θέλουν να διαχωρήσουν την θέση τους από όσα έγιναν στο γραφείο της βουλευτού κυρίας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας για την πιθανή χωροταξική προσχώρηση της Θηνιάς, στην Παλική αλλά και για ανακοινώσεις στον τύπο που φέρονται να έχουν την πλήρη στήριξη τους.

Θηνιάτες σε …παράκρουση..

Τα αίσχη που συνέβησαν στο γραφείο της κυρίας Θεοπεφτάτου, από δυο παρισταμένους, που βιντεοσκοπήθηκαν και δημοσιοποιήθηκαν σε κεντρικά μέσα ενημέρωσης, ούτε το ήθος εμάς των Θηνιατών αντιπροσωπεύουν ούτε και εξυπηρέτησαν τον σκοπό για τον οποίον έγιναν.

Ετεροδημότες και μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής,νοιώθουμε πολύ ενοχλημένοι και προσβεβλημένοι διότι αν νομίζουν ορισμένοι ότι με τις υπογραφές μας, που μπήκαν μόνο και μόνο για την μη προσχώρηση στο Ληξούρι, θα παίζουν πολιτικά παιχνίδια και θα τις χρησιμοποιούν νομιμοποιώντας επαίσχυντες συμπεριφορές και ανακοινώσεις, τότε είναι πολύ γελασμένοι.

Οι 450 περίπου που έβαλαν τις υπογραφές τους, δεν το έκαναν για να απαιτήσουν λύση στο Μακεδονικό, το Κυπριακό ή άλλο ζήτημα και διόλου δεν ενδιαφέρει η γνώμη και η στάση κάποιων σε παρόμοια θέματα διότι πολύ απλά, πολλοί από τους υπογράφοντες έχουν τελείως διαφορετική θέση και άποψη και κανείς δεν επιτρέπεται να τις χρησιμοποιεί για να παίξει τα δικά του πολιτικά παιχνίδια για την δημιουργία εντυπώσεων.

Ωστόσο, υπάρχει και μεγάλος αριθμός Θηνιατών στο σύνολο των εγγεγραμμμένων ψηφοφόρων που κανένα πρόβλημα δεν έχουν με το αν θα ενσωματωθεί η περιοχή στην Παλική.

Αντιθέτως, όσοι υποκινούν,ενθαρρύνουν και ακολουθούν ακραίες συμπεριφορές και πρακτικές, μάλλον τρέμουν για άλλους λόγους διότι με την πιθανή διάσπαση του ενιαίου δήμου και την ενσωμάτωση της Θηνιάς σε νέο, αντιλαμβάνονται ότι αλλάζει τελείως το πολτικό σκηνικό.

Και τέλος,στο συγκεκριμένο ζήτημα που αφορά τα χωριά μας αλλά και εμάς τους ίδιους, δεν επιτρέπεται και είναι απαγορευτικό να μπαίνουν πολιτικές ταμπέλες και να βαπτίζονται ”αυθόρμητες διαμαρτυρίες” στημένα πολιτκά σκηνικά που μας εκθέτουν χωρίς την σύμφωνη γνώμη μας.

Θηνιάτες που νοιάζονται ΜΟΝΟ για το καλό του τόπου τους.