Συνεχίζεται η βοήθεια που παρέχει ο Ελληνικός Στρατός στις πληγείσες περιοχές του Δήμου μας με στρατιωτικό προσωπικό και τεχνικά μέσα. Μάλιστα εχθές το πρωί κατέφθασε στην Κεφαλλονιά νέο κλιμάκιο του Μηχανικού με φορτηγά και μηχανήματα τα οποία αφίχθησαν στο λιμάνι του Πόρου και ακολούθως, με την συνοδεία οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, κατευθύνθηκαν προς την Αγία Ευφημία.

Επισημαίνεται, ότι το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε εχθές ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως μονάδες του προχώρησαν σε διάθεση προσωπικού αλλά και υλικοτεχνικών μέσων, ύστερα από σχετική έγκριση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και του αρμόδιου Υπουργείου. Ειδικότερα στην Κεφαλλονιά, αναφέρεται ότι επιχειρούν για την αποκατάσταση των καταστροφών δύο αξιωματικοί και δέκα οπλίτες με δύο οχήματα γενικής χρήσης, δύο μπουλντόζες, δύο εκσκαφείς και τέσσερα ρυμουλκά.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από τον γειτονικό μας Καραβόμυλο από τον οποίο πέρασε εχθές η πομπή με τα οχήματα του στρατού.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Γενικό Επιτελείο Στρατού έδωσε στην δημοσιότητα video στο οποίο παρουσιάζεται η συνδρομή που προσφέρουν τα στελέχη και τα μέσα του, τόσο στο νησί μας όσο και στην περιοχή της Καρδίτσας που επίσης επλήγη από τον κυκλώνα «Ιανό».

Πηγή: poulatakefalonias.gr

Προηγούμενο άρθροΓ. Πρωτούλης -Φωτιά ΧΥΤΑ Φυλής: Το 14ο εργοστάσιο ανακύκλωσης που καίγεται σε νυχτερινές ώρες
Επόμενο άρθροΣεισμός στο Άγιον Όρος: Δείτε τη στιγμή που χτυπούν τα 5,2 Ρίχτερ (video)