Επιστολή προς ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ Κ. ΣΤΑΥΡΟ ΤΡΑΥΛΟ.
Θέμα : Καθίζηση στον επαρχιακό δρόμο Πάστρα – Ασπρογέρακα
Αξιότιμε κ. Αντιπεριφερειάρχα,
Καθίζηση του εδάφους σημειώθηκε πριν μερικές μέρες στον επαρχιακό δρόμο πάστρα Ασπρογέρακα περιοχής Πρόννων προκαλώντας ανησυχία στους διερχομένους.
Η καθίζηση έγινε στο 1,5 χιλιομ. μετά την Πάστρα στην θέση κουρμογέννη περιοχή Ασπρογέρακα όταν ένα μέρος του εδάφους στο κάτω μέρος του δρόμου υποχώρησε, που οφείλεται στις μεγάλης έκτασης και έντασης βροχοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή μας τις προηγούμενες μέρες.
Ο κίνδυνος που δημιουργείτε για τους διερχόμενους οδηγούς είναι μεγάλος, ενώ παράλληλα αυξάνεται ακόμα περεταίρω με τις επόμενες βροχοπτώσεις.
Χρειάζεται άμεσα να φτάσουν στο σημείο ειδικοί να μελετήσουν το φαινόμενο, γιατί στην πραγματικότητα ο εφιάλτης αποκλεισμού του Ασπρογέρακα παραμένει μεγάλος, πράγμα διόλου περίεργο καθώς ο άλλος δρόμος που συνδέει το συγκεκριμένο χωριό ο δρόμος Πόρου Ασπρογέρακα είναι σε ορισμένα σημεία, δύσβατος και χρειάζεται κατάλληλες επισκευαστικές παρεμβάσεις όπως σας έχω ενημερώσει από τις 7 Μαΐου του 2021 δεν είναι σπουδαίες και ιδιαίτερα δαπανηρές, βγάζοντάς από την ομηρία που προαναφέραμε τους κατοίκους, αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής.
Πόρος 25 Νοεμβρίου 2021
Με εκτίμηση πρόεδρος κοινότητας πόρου . Οδυσσέας Γαλιατσάτος

Επιστολή προς ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ Κ. ΣΤΑΥΡΟ ΤΡΑΥΛΟ.Θέμα : Καθίζηση στον επαρχιακό δρόμο Πάστρα…

Posted by Galiatsatos Odysseas on Thursday, December 2, 2021

Προηγούμενο άρθροΘλίψη στο Πυργί: Έφυγε από τη ζωή η Ρένα Αγγελάκη
Επόμενο άρθροΦωκάτα: Δύναμη ψυχής (εικόνα)