Ο Πόρος στους “Αταίριαστους” του ΣΚΑΪ!
Ο Πόρος Κεφαλονιάς, και πιο συγκεκριμένα φωτογραφία μου του χαρακτηριστικού “Νησάκι” κοντά στο Λιμάνι της κωμόπολης μας, προβλήθηκε για άλλη μια φορά αυτό το καλοκαίρι στο φιλόξενο για εμάς κανάλι του ΣΚΑΪ στην καλύτερη καθημερινή πρωϊνή ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή, τους “Αταίριαστους”!
Εκεί, η έγκυρη νεαρή μετεωρολόγος του σταθμού Ιωάννα Τσικουδή περιέγραψε με τα καλύτερα λόγια το γνωστό νησάκι του Πόρου το οποίο οι αγαπητοί σ’ όλους δημοσιογράφοι και πρωταγωνιστές της εκπομπής Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας έδειξαν ότι το γνώριζαν ήδη!
Σπύρος Καγκάδης

Ο Πόρος στους "Αταίριαστους" του ΣΚΑΪ! Ο Πόρος Κεφαλονιάς, και πιο συγκεκριμένα φωτογραφία μου του χαρακτηριστικού "Νησάκι" κοντά στο Λιμάνι της κωμόπολης μας, προβλήθηκε για άλλη μια φορά αυτό το καλοκαίρι στο φιλόξενο για εμάς κανάλι του ΣΚΑΪ στην καλύτερη καθημερινή πρωϊνή ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή, τους "Αταίριαστους"! Εκεί, η έγκυρη νεαρή μετεωρολόγος του σταθμού Ιωάννα Τσικουδή περιέγραψε με τα καλύτερα λόγια το γνωστό νησάκι του Πόρου το οποίο οι αγαπητοί σ' όλους δημοσιογράφοι και πρωταγωνιστές της εκπομπής Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας έδειξαν ότι το γνώριζαν ήδη! Σπύρος Καγκάδης

Δημοσιεύτηκε από Spiros Kagadis στις Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

Προηγούμενο άρθροΛηξούρι: ξεκίνησε η τοποθέτηση του συστήματος αυτόματης πρόσβασης ΑμεΑ στην παραλία των Λεπέδων-Πως λειτουργεί (εικόνες)
Επόμενο άρθροΑυτές είναι οι διευκρινίσεις για τη μεταφορά Επιβεβαιωμένων Κρουσμάτων Covid τουριστών σε χώρους προσωρινής Φιλοξενίας | ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ