Ήρθε ο καιρός να σας ενημερώσω ότι οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Σάμης είναι έτοιμες!

Μετά από χιλιομέτρα καθαρισμών,  κλαδέματος σήμανσης κλπ, επιτέλους είμαστε έτοιμοι να σας προτρέψουμε να βγείτε στα βουνά και τους κάμπους της Σάμης να τα περπατήσετε.
Οι διαδρομές που επελέγησαν είναι 3, μαζί με τις παρακάμψεις τους είναι σίγουρο το ότι θα έχετε μια πλήρη εικόνα της ομορφιάς που παρέχει το νησί και ποια συγκεκριμένα η δημοτική κοινότητα Σάμης.
Επιγραμματικά θα αναφέρω ότι οι διαδρομές διέρχονται απο αρχαιολογικόυς χώρους και μνημεία (παλαιάς και σύγχρονης ιστορίας) σημεία θεάς, μονοπάτια των προγόνων μας,  παραλίες απίστευτης ομορφιάς, μέρη λουσμένα στο πράσινο, παλιούς βενετσιάνικους δρόμους κλπ.
Τις διαδρομές μπορείτε να τις βρείτε στην σελίδα “hiking trails kefalonia” στο Facebook Και προσεχώς στο site του Δήμου Σάμης.
Θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Σάμης και μια πεζοπορία γνωριμίας από την Σάμη στο εκκλησάκι των αγίων φανέντων στις 27 του μήνα.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο κ. Μονιά, τον αντιδήμαρχο κ.Καλυββωκά και όλα τα παιδιά στον Δήμο για την συνεργασία.
Ακολουθούν τα στίγματα για από τις ενάρξεις των διαδρομών σε: Αγία Ευφημία, Αντίσαμο και περιοχή Ζερβάτων.
Τοποθετημένη πινέζα
Τοποθετημένη πινέζα
Τοποθετημένη πινέζα
Τοποθετημένη πινέζα
Γιώργος Ποταμιάνος