Κεφαλονιά: Ουρές για να το δοκιμάσουν: Το σουβλατζίδικο με τη μυστική συνταγή στην πίτα που αποθεώνει όλη η Ελλάδα (Pics)

Αν μόλις ρώτησες «ποιος είναι ο Αντώνης;», τότε μάλλον δεν έχεις γευτεί τη γεύση του παραδείσου.

Το Ληξούρι φέτος είναι ένας από τους πιο ασφαλείς covid-free προορισμούς στην Ελλάδα. Μέχρι την ώρα που γράφονταν ετούτες εδώ οι γραμμές τα κρούσματα στην δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Κεφαλονιάς ήταν ελάχιστα.

Άρα αν είσαι λάτρης των διακοπών του Σεπτεμβρίου και ψάχνεις ακόμα μέρος για τις φετινές διακοπές σου, τότε το Ληξούρι θα πρέπει να είναι πολύ ψηλά στη λίστα σου.

Γιατί εκτός από την ασφάλεια που θα νιώσεις και τις μαγικές παραλίες που θα συναντήσεις θα έχεις έναν ακόμη πολύ καλό λόγο για να το επισκεφτείς. Το σουβλατζίδικο του Αντώνη.

Στον «Αντώνη» θα βρεις την καλύτερη πίτα της Ελλάδας

Μιλάμε για έναν πραγματικό ναό της γεύσης στον οποίο οι ντόπιοι προσκυνούν με ευλάβεια καθημερινά, εκτός από Κυριακή. Το καλοκαίρι ειδικά κυριολεκτικά δημιουργούνται ουρές έξω από τη μικρή γωνιά του Adonis Grill γιατί το μυστικό ταξιδεύει από στόμα σε στόμα…

Τι διαφορετικό θα βρεις στον Αντώνη σε σχέση με τα άλλα σουβλατζίδικα της Ελλάδας; Μα φυσικά την ονειρική χειροποίητη πίτα του. Κανείς δεν γνωρίζει τη μυστική συνταγή και όσο και αν ψάξει δεν πρόκειται να τη βρει. Και δεν τη χρειάζεται άλλωστε.

Στον «Αντώνη» θα βρεις την καλύτερη πίτα της Ελλάδας

Αυτό που χρειάζεται το νιώθεις στον ουρανίσκο σου. Την πίτα με τον υπέροχο, ζουμερό γύρο να συνθέτουν έναν γευστικό oργασμό που όμοιό του δεν έχεις ξανανιώσει. Το δροσερό τζατζίκι, οι πατάτες και η ντομάτα συμπληρώνουν το όνειρο, αλλά όλα τα λεφτά είναι η πίτα.

Μια πίτα που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει. Τόσο νόστιμη, τόσο γευστική, τόσο διαφορετική που δεν την ξεχνάς ποτέ. Αυτό είναι και το μοναδικό κακό. Όταν φύγεις απ’ το Ληξούρι, όσο και αν ψάξεις στην Αθήνα ή σε άλλα μέρη της Ελλάδας δεν θα την βρεις πουθενά.

Γιατί τα καλά κρυμμένα μυστικά δεν μοιράζονται…

Το σουβλατζίδικο είχε κλείσει για ένα διάστημα ρίχνοντας… στην κατάθλιψη του ντόπιους, όμως φέτος το καλοκαίρι επέστρεψε δριμύτερο. Αν ο δρόμος σε βγάλει απ’ το Ληξούρι κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και πέρνα απ’ τον Αντώνη να δοκιμάσεις το τυλιχτό με την ονειρική του πίτα! Δεν θα το ξεχάσεις ποτέ…

Στον «Αντώνη» θα βρεις την καλύτερη πίτα της Ελλάδας

Πηγή: https://exodos.com.gr/