Κοινότητα Ριφίου: Καθαρίστηκε το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου-Ενέργειες για τη χάραξη και κατασκευή του δρόμου (εικόνες)

Αγαπητοί συγχωριανοι, λόγω της επερχόμενης γιορτής του Αγίου Γεωργίου, έγινε εχθές ο καθιερωμένος καθαρισμός στο εκκλησάκι του Αγίου στο χωριό μας, προκειμένου να ευπρεπιστει και να είναι έτοιμος για τη λειτουργία, που θα γίνει τη Δευτέρα, 3 Μαΐου, στις 8:30πμ.
Επίσης, να σας ενημερώσουμε, ότι γίνονται κάποιες ενέργειες για τη χάραξη και κατασκευή του δρόμου προς εξυπηρέτηση του παρεκκλησιου του Αγίου Γεωργίου. Είμαστε σε αναμονή για την επισκευή του κτιρίου και καταλαβαίνετε ότι θα χρειαστεί ο δρόμος για τη μεταφορά υλικών και μηχανημάτων, και εφόσον θα υπάρχει δρόμος θα είναι δυνατή η επίσκεψη όλων, οποιασδήποτε ηλικίας ατόμων και δυνατότητα πρόσβασης πυροσβεστικων οχημάτων, σε περίπτωση ανάγκης.
Το έργο έχει προταθεί στο Δήμο και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να προχωρήσει. Γι αυτό όμως θα χρειαστεί και η συμπαράσταση όλων των πιθανά εμπλεκομένων συγχωριανων. Ευελπιστούμε στη καλή θέληση όλων όσων θα χρειαστούν για την υλοποίηση του έργου.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=556160799106557&id=118406666215308