Όλοι έχετε περάσει από το χώρο της Πηγής και έχετε δει τα ιδιωτικά κτίσματα και την εικόνα, που δίνουν στους διερχόμενους για το χωριό μας. Κάποιοι έχουν σπάσει πόρτα και παράθυρα και γεμίζουν, ενώ συνέχεια τα καθαρίζουμε, με σκουπίδια και οτιδηποτε αλλο. Λόγω της άσχημης εικόνας, η κοινότητα ήρθε σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη και με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Χρήστο Βολτερα και άμεσα αυτός(και τον ευχαριστούμε πολύ), ασφάλισε το χώρο, προκειμένου να μένει καθαρός και ασφαλής. Λόγω της πρωτοβουλίας αυτής από πλευράς του Δήμου, οποιοσδήποτε προβεί σε νέο βανδαλισμό του χώρου, θα έχει να λογοδοτησει στον δήμο. Έχουμε σκοπό η εικόνα, που παρουσιάζουν τα κτίσματα, και δεν είναι αυτή που πρέπει, να αλλάξει πάντα με τη συγκατάθεση και την επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη.
Σήμερα επίσης, στην εκκλησία μας τελέστηκε μνημόσυνο, λόγω του Ψυχοσαββατου, για να τιμήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, που έχουν φύγει από κοντά μας καθώς και τρισαγιο στο νεκροταφείο.
Σχετικά με τη διακοπή ρεύματος, που είχαμε στο χωριό μας, έγινε για ακόμη μια φορά επέμβαση από τη ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να συντηρηθεί το δίκτυό της και ελπιζουμε με αυτές τις παρεμβάσεις να σταματήσουν τα προβλήματα, που έχουμε στα χωριά μας, με το θέμα της ηλεκτροδοτησης.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=509065877149383&id=118406666215308

Προηγούμενο άρθροΘρησκευτικοί γάμοι: Τι απάντησε ο Χαρδαλιάς για τα ζευγάρια που περιμένουν να παντρευτούν
Επόμενο άρθροΒαλεριάνο: Μετά από 12 χρόνια φωταγωγήθηκαν οι 15 κολώνες στον επικίνδυνο κόμβο (pics)