Πτώση τζίρου και καταναλωτική ανομβρία καταγγέλλουν οι άνθρωποι της αγοράς μετά τα μέτρα που υπέβαλλε η κυβέρνηση!

 

Πού είναι οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες να ψωνίσουν;;;
Ο Νίκος Κογιουμτσής α’ αντιπρόεδρος Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών δήλωσε πως η ψυχολογία της αγοράς και των καταναλωτών είναι στα τάρταρα!

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η οικονομία μαραζώνει και τα μέτρα που παίρνονται φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους διεθνιστές της Μεγάλης Επανεκκίνησης, οι οποίοι θέλουν να επιφέρουν φτώχεια, προκειμένου να εγκαθιδρύσουν νέο οικονομικό σύστημα.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Βάρδας, αναφέρει ότι στον τομέα του τζίρου και των πωλήσεων τα μέτρα έχουν ήδη επηρεάσει την δραστηριότητα της εταιρείας του, δεδομένου ότι όπως λέει, “οι ανεμβολίαστοι δεν επισκέπτονται τα καταστήματά μας”.

O ίδιος επισημαίνει ότι “μία μερίδα κόσμου παρουσιάζει άρνηση στην διενέργεια ελέγχου στα καταστήματα και στην υποχρέωση επίδειξης των απαιτούμενων υγειονομικών πιστοποιητικών.

covid FREE

Η πτώση του τζίρου κατά μέσο όρο υπολογίζεται στα επίπεδα του 15%-20% και μένει να φανεί εάν τα νέα μέτρα θα επηρεάσουν την αγορά ακόμα περισσότερο από τα προϋπάρχοντα”.

Δείτε εικόνα από τον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, ο οποίος έσφυζε από επισκέπτες! Εικόνες απόλυτης νέκρας:

 

ΠΗΓΗ

 

Προηγούμενο άρθροΑ.Σ Κεφαλληνιακός: Πρώτος με 2 στα 2 στον όμιλό του στην Α2 ΕΣΚΑΗ (πίνακας)
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Συνεχίζει ο κορωνοιός με διψήφιο αριθμό στα νέα κρούσματα-7.108 νέα κρούσματα σήμερα, 93 θάνατοι, .612 διασωληνωμένοι σε όλη τη χώρα!