Λίγο πριν παντρευτούμε, μέσα στις ετοιμασίες του γάμου, έχουμε να εξοπλίσουμε και το νέο μας σπίτι  που μόλις αγοράσαμε. Όλη η διαδικασία μου είχε φανεί τόσο αγχωτική πριν εντοπίσω το sofa.gr

Είναι εταιρεία που μετρά πολλά χρόνια και ¨έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα¨ στην κατασκευή και στην εμπορία επίπλων. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους είναι ότι  όλα τα έπιπλα παράγονται εξ ολοκλήρου από τους ίδιους χωρίς να μεσολαβούν διάφοροι ¨ειδικοί¨ που δυσχεραίνουν την επικοινωνία και την όλη διαδικασία. Οι μοναδικοί ειδικοί και καθ΄ όλα υπεύθυνοι για την επίπλωση μου είναι η sofa.gr . Γι ΄ αυτό εξ άλλου παρέχουν γραπτή πολυετή εγγύηση σε κάθε προϊόν που βγαίνει από το ιδιόκτητο τους εργοστάσιο.

Μια έρευνα στην ιστοσελίδα τους με έπεισε ακόμα περισσότερο για την ποιότητα των υπηρεσιών της και των  προϊόντων της. Όλα τους τα έπιπλα είναι φτιαγμένα με φαντασία και ιδιαίτερο γούστο, ακόμα και αν δεν ταιριάζουν με τη δική μου αισθητική, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ που το χαρίζουν σε κάθε χώρο.

Μια επίσκεψη σε κάποια από τις εκθέσεις τους, σίγουρα θα με βοηθούσε ακόμα περισσότερο στο να αποφασίσω, αφού δεν μπορώ να αφιερώσω πολύ χρόνο στο διαδίκτυο για να διαλέξω ολόκληρο τον εξοπλισμό για το νέο μας σπίτι.

Στο φυσικό τους κατάστημα στην Αγία Παρασκευή μας κέρδισαν με τον πρώτο χαιρετισμό, αφού ανταποκρίθηκαν στην επίσκεψη μας με ευγένεια και με μεγάλο χαμόγελο. Πρώτα απ΄ όλα τα έπιπλα, είδαμε τις κρεβατοκάμαρες που εκτίθονταν σε ένα μεγάλο χώρο, ήταν στημένες με τέτοιο τρόπο που έκαναν κάποιον να θέλει να τις αγοράσει όλες. Φαινόταν από την πρώτη ματιά ότι η ποιότητα τους είναι ασυναγώνιστη. Οι κρεβατοκάμαρες τους είναι στιβαρές και φτιαγμένες από ανθεκτικά υλικά. Στο sofa.gr συνεργάζονται με προμηθευτές στρωμάτων και μαξιλαριών που είναι αυστηρά ελεγμένα τα υλικά κατασκευής τους και κυρίως ανατομικά και αντί αλλεργικά. Έπειτα προχωρήσαμε στο χώρο των σαλονιών με τους εξαιρετικά καλοφτιαγμένους καναπέδες που προσαρμόζονται στις διαστάσεις που θέλει ο πελάτης με τα υφάσματα και τα χρώματα που επιθυμεί. Μπορούν να σεταριστούν με πολυθρόνες στο ίδιο ύφος και χρώμα.

Γενικά, μπορώ να πω ότι με την πρώτη μας επίσκεψη ενθουσιαστήκαμε, γιατί μας εξήγησαν ότι έχουν μεγάλη ευελιξία στην κατασκευή των επίπλων, αφού λόγω ότι τα έπιπλα θα φτιαχτούν αποκλειστικά για το δικό μας σπίτι, σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες, έχουμε απεριόριστες δυνατότητες στο τι και πώς να τα επιλέξουμε. Ο πωλητής που μιλήσαμε εμείς ήταν πλήρως ενημερωμένος για όλα τα έπιπλα και πολύ επεξηγηματικός σε ό,τι και να τον ρωτούσαμε. Φάνηκε από την αρχή της συζήτησης ότι ήξερε τη δουλειά του και μας ψυχολόγησε σωστά, ώστε να μας προτείνει πράγματα που ταίριαζαν στην ιδιοσυγκρασία μας, για να μη μας κουράζει με άσχετα πράγματα και λεπτομέρειες. Συζητήσαμε για το ποσό που σκοπεύαμε να διαθέσουμε και άμεσα, μας είχε εξαιρετικές προτάσεις που μπορούσαν να συμβαδίσουν με όλες μας τις απαιτήσεις.

Σε λίγες μέρες περιμένουμε να μας παραδώσουν όλον τον οικιακό εξοπλισμό μας από τη sofa.gr, το συνεργείο τους έχει αναλάβει να μας συναρμολογήσουν και να στήσουν όλα μας τα έπιπλα, ώστε να κάνουν και τον τελευταίο έλεγχο παράδοσης και ποιότητας. Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να δω το σπίτι μας να παίρνει ολοκληρωμένη μορφή. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι όπως τα έχουμε ονειρευτεί, αφού η sofa.gr φημίζεται  για τις εξαιρετικά ποιοτικές δουλειές της.