Η Luminus Lighting πρωταγωνιστεί τα τελευταία είκοσι εφτά χρόνια στο χώρο του φωτισμού κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Από την ίδρυση της, το 1994, καινοτομεί με τις ιδέες της αλλά και με τα προϊόντα της, αφού συνεργάζεται αποκλειστικά με διάσημους οίκους κατασκευής φωτιστικών από την Ελλάδα, αλλά και από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Στην αρχή ξεκίνησε ως μία μικρή επιχείρηση της επαρχίας αλλά εξαιτίας του οράματος της και των καινοτόμων ιδεών της, γρήγορα η επαγγελματική της δράση επεκτάθηκε σε όλο τον ελλαδικό χώρο. Πλέον όλοι αναγνωρίζουν την αξία της στην αγορά του φωτισμού και μετρά χιλιάδες ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες.

Η Luminus Lighting έχει λάβει πολλές διακρίσεις πανευρωπαϊκά για το έργο που προσφέρει και για τα δημιουργήματα της που πλέον είναι συνώνυμα του στυλ και της ποιότητας. Κάθε δουλειά για την Luminus Lighting αποτελεί μία πρόκληση και κατόπιν αυστηρής μελέτης και σωστού σχεδιασμού πραγματοποιούν έργα πλημμυρισμένα από αισθητική.

Στη Luminus διαθέτουν μια πολλή μεγάλη ποικιλία από κάθε είδους φωτιστικά  εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζεται κάποιος σχετικά με την ηλεκτρολογική του εγκατάσταση. Πλούσια ποικιλία σε φωτιστικά οροφής , κλασσικά πολύφωτα ή πλαφονιέρες ακόμα και τα πιο μοντέρνα LED φωτιστικά που δίνουν μια άλλη, πιο σύγχρονη όψη στο χώρο σας. Στα κρεμαστά φωτιστικά μπορείτε να διακρίνεται την ευελιξία ποιότητας και υλικών, αφού στο site θα δείτε μεταλλικά –μαροκινά φωτιστικά ή φτιαγμένα από σχοινί, ακόμα και γύψινα φωτιστικά. Ό,τι επιβάλλει το στυλ του καθενός αλλά και οι σύγχρονες τάσεις της μόδας φιλοξενούνται στο Luminus Lighting σε πληθώρα σχεδίων και ποικιλιών.

Αυτό που τους κάνει να διαφέρουν, έναντι των άλλων εταιρειών είναι οι οικονομικές τους τιμές σε ανώτερης ποιότητας προϊόντα και η τεχνογνωσία τους που τους κατατάσσει στους κορυφαίους επαγγελματίες. Το φως που διαχέεται σωστά στο χώρο αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα για τη συγκέντρωση, αλλά και για την ανόρθωση της ψυχολογίας του κάθε οργανισμού.

Τα φωτιστικά οροφής αλλά και τα κρεμαστά φωτιστικά αποτελούν το βασικό φωτισμό κάθε χώρου ανάλογα με τις απαιτήσεις και το στυλ που θέλει να δώσει κάποιος στο χώρο του. Έρχονται για να αποδώσουν το σωστό, εργονομικό φωτισμό που θα σας προσφέρει ώρες ευεξίας και χαράς. Στη Luminus Lighting διαθέτουν τους άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες που ξέρουν ακριβώς τι φωτισμό χρειάζεται ο κάθε χώρος για να αναδειχθεί.

Εκτός από τις κύριες πηγές φωτισμού, στη Luminus Lighting μπορείτε να βρείτε επιτραπέζια και επιδαπέδια φωτιστικά, ώστε να ενισχύσουν και να αποτελέσουν τον βοηθητικό φωτισμό του σπιτιού σας.

Η Luminus Lighting εκτός από τους εσωτερικούς χώρους έχει φροντίσει και για το φωτισμό των εξωτερικών χώρων του σπιτιού σας διαθέτοντας ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα από στεγανά φωτιστικά που χαρίζουν φωτισμό στον κήπο σας και στην αυλή σας.  Κολωνάκια, απλίκες αλλά και στεγανά φωτιστικά οροφής και κρεμαστά φωτιστικά με ειδικό σχεδιασμό και ειδικό ντιζάιν παρέχουν ασφάλεια, αλλά και ενέργεια σε όλους τους χώρους.

Χάρη στη Luminus Lighting που κάνει εξαιρετική δουλειά αφού μένουν συνεχώς ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις και τις νέες μεθόδους, μπορούν να καλυφθούν όλες οι απαιτήσεις των καταναλωτών