Τόσα χρόνια επαγγελματίας με τρία φωτοτυπικά μηχανήματα αλλά και με δέκα εκτυπωτές εμπιστευόμουν μόνο τα γνήσια μελάνια και toner των μηχανημάτων, μέχρι που τα έξοδα της επιχείρησης έγιναν περισσότερα από τα έσοδα, έπρεπε να βρω άμεσες λύσεις εξοικονόμησης χρημάτων, ειδάλλως σύντομα θα οδηγούμουν στο κλείσιμο της επιχείρησης μου και θα έμεναν άνεργες τόσες οικογένειες, μαζί με τη δική μου.

Εκτός όλων των άλλων λύσεων που βρήκα για να αυξηθεί η δουλειά και η πελατεία μας, έπρεπε να μειώσω και τα λειτουργικά έξοδα και κοστολόγια, ώστε να εξοικονομήσω χρήματα. Χάρηκα ιδιαίτερα όταν συνάντησα ψηφιακά την Ε-toner. Μια εταιρεία με συμβατά μελάνια και συμβατά τόνερ που έχουν την ίδια χωρητικότητα με τα γνήσια, αλλά σε πολύ πιο οικονομικές τιμές. Όταν έχεις μόνο ένα μηχάνημα, μπορεί να μη φαίνεται τόσο έντονα η διαφορά, αλλά όταν χρειάζεσαι μεγάλο όγκο από μελάνια και τόνερ, τότε σίγουρα αποτελεί μια σπουδαία πηγή εξοικονόμησης οικονομικών πόρων.

Στην E-toner είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες και πλήρως ενημερωμένοι για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις. Είναι άνθρωποι παθιασμένοι με την τεχνολογία και αυτό το καταλαβαίνει κάποιος από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσει μαζί τους. Έτσι και εγώ, μίλησα μαζί τους για να μου δώσουν μια προσφορά , σύμφωνη με τις ανάγκες της επιχείρησης μου. Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν άριστοι γνώστες των τεχνολογικών δεδομένων μου, αφού γνώριζαν όλα τα μοντέλα και όλους τους τύπους των μηχανημάτων που είχα στην κατοχή μου, καθώς και τις προδιαγραφές τους. Επίσης, έδειξαν διάθεση για εξυπηρέτηση από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τέλος της συνομιλίας μας.

Στην E-toner εκτός από ιδιαίτερα εύκολο site που μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο κάθε χρήστης είτε είναι εξοικειωμένος με το διαδίκτυο, είτε όχι, διαθέτουν έναν πλήρη οδηγό με τις προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν τα συμβατά τόνερ για να είναι πλήρως συμβατά με τα μηχανήματα σας. Όπως φαίνεται από τον οδηγό  με τα συμβατά τόνερ της E-toner τα μηχανήματα μου θα παραμείνουν ασφαλή και εξίσου αποδοτικά . Εξαιτίας, των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν τα συμβατά τόνερ κερδίζουν συνεχώς τις εντυπώσεις των επιχειρηματιών, γιατί τους εξασφαλίζουν μεγάλη αποδοτικότητα σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές , κάτι που επιζητούν όλοι οι επαγγελματίες.

Η οικονομική τους προσφορά κέντρισε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον μου, αφού ξεπερνούσε όλες τις προσδοκίες. Επίσης, μου εξασφαλίζουν άμεση διαθεσιμότητα σε όλα τα προϊόντα της παραγγελίας μου, οποιαδήποτε στιγμή τα ζητήσω, αφού διαθέτουν μεγάλο απόθεμα από τόνερ και μελάνια και η συμφωνία μας θα περιλαμβάνει ότι δεν θα με αφήσουν ακάλυπτο σε καμία φάση της συνεργασίας μας.  Επίσης, η αποστολή των προϊόντων θα γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών, ώστε να γίνεται γρήγορα και έγκαιρα η παράδοση τους στο χώρο της επιχείρησης μου. Μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με τις παροχές τους αλλά και με την εξαιρετική διάθεση συνεργασίας και εξυπηρέτησης που επέδειξαν.

Τα συμβατά τόνερ, αλλά και τα μελάνια που προμηθεύτηκα αποδείχτηκαν  εξαιρετικά εργαλεία για τη δουλειά μας, αφού είναι ακριβώς όπως υποσχέθηκαν, απίθανη ποιότητα εκτύπωσης, αλλά και ιδιαίτερα καλή αποδοτικότητα όλων των μηχανημάτων. Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ κανένα πρόβλημα  με τα μηχανήματα , αντίθετα όλα λειτουργούν ομαλά, όπως πάντα!!!