Το 2011 δημιουργήθηκε ένας μεγάλος όμιλος από τη συνένωση τριών μεγάλων εταιρειών. Είχε και έχει σαν όραμα να ομορφύνει τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ανακαινίζοντας τους ή ανακατασκευάζοντας τους από τα θεμέλια μέχρι την ολοκλήρωση τους. Η Dynamic Group έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα, αλλά η συνέχεια της είναι πολύ δυναμικότερη, αφού κατόρθωσε να αναγνωριστεί η αξία της και το έργο που προσφέρει.

Η Dynamic Group μετρά χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες που έχουν να λένε τα καλύτερα  για τις παροχές τις υπηρεσίες της. Αλλά το κυριότερο είναι ότι μόλις στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της κατάφερε να αναγνωριστεί η αξία της από τεχνικές εταιρείες, ¨κολοσσούς¨ στην Ελλάδα. Αμέσως αναγνώρισαν στην Dynamic Group τη φρεσκάδα των ιδεών της και την άψογη ποιότητα των έργων που δημιουργούσε.

Η Dynamic Group ήρθε στο χώρο της ανακαίνισης και φαίνεται ότι θα παραμείνει, αφού έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name και δεν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα της. Συνεχίζουν να είναι οι ρομαντικοί στο χώρο των κατασκευαστικών εταιρειών, θέτοντας ως προτεραιότητα τους την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη τους και απευθύνονται σε αυτόν με ειλικρίνεια και αμεσότητα,

Στο https://www.dynamicgroup.gr/ υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες για τις ανακαινίσεις σπιτιών που αναλαμβάνει, καθώς και τα ακριβή στάδια που ακολουθούνται για την ανάληψη κάθε έργου και την αποπεράτωση όλων των εργασιών. Είναι φανερό ότι το site τους έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να κάνει εύκολη την περιήγηση του επισκέπτη και να μην αναλώνει το χρόνο του άσκοπα.

Το https://www.dynamicgroup.gr/ είναι ένα πολύ στοχευμένο site αφού παρουσιάζει αναλυτικά και ταυτόχρονα περιεκτικά ποιες είναι οι υπηρεσίες του ομίλου και παρουσιάζει δείγματα έργων που έχει υλοποιήσει στο παρελθόν. Έτσι ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει και να κατανοήσει την αισθητική της Dynamic Group, αλλά και να δει ποια είναι τα απαραίτητα στάδια μιας ανακαίνισης, ώστε να μην τρέφει αυταπάτες ότι είναι μια γρήγορη διαδικασία. Επίσης το πολύ θετικό κομμάτι είναι ότι αναλαμβάνουν όλες τις χρονοβόρες, αλλά απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες, μέχρι να εγκριθούν οι απαραίτητες άδειες από τις δημόσιες υπηρεσίες.

Στη Dynamic Group αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν κάθε χώρο του σπιτιού, με συνέπεια να αλλάζουν και την ποιότητα του χρόνου που περνάτε μέσα σε αυτό. Σύμφωνα με έρευνες ψυχολόγων που έχουν εκπονηθεί, είναι πολύ σημαντικό ο χώρος μας να συνάδει με την αισθητική μας και να μας προσφέρει ομορφιά, σιγουριά και ασφάλεια. Απολαμβάνουμε το χώρο και το χρόνο μας και η διάθεση μας είναι στα ύψη.

Στo https://www.dynamicgroup.gr/anakainisi-mpaniou/ υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που κάνουν το χρήστη της ιστοσελίδας να σκέφτεται σοβαρά να πραγματοποιήσει τη δική του, μοναδική ανακαίνιση μπάνιου. Ολική ή μερική ανακαίνιση μπάνιου, όλα είναι δυνατά για την Dynamic Group. Διαθέτουν όλο το τεχνικό προσωπικό που είναι οι απόλυτα ειδικοί στη μεταμόρφωση του μπάνιου σας.

Επίσης, στο https://www.dynamicgroup.gr/anakainisi-mpaniou/ θα βρείτε ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από ανακαινίσεις μπάνιων που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία. Θα διαπιστώσετε άμεσα ότι δεν έχει σημασία πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το μπάνιο σας, ούτε πια είναι η τωρινή του κατάσταση, αφού η Dynamic Group, θα του δώσει νέα πνοή που θα το κάνουν απόλυτα συμβατό με τη νέα εποχή και με τις ανάγκες σας.