Τι αναφέρει στην επιστολή του ο πρόεδρος του Δ.Σ. για το λεωφορείο

Το λεωφορείο με τα χρώματα της ΟΣΥ, το οποίο αποβιβάστηκε στη Ζάκυνθο το βράδυ της Δευτέρας, 12 Απριλίου, δεν είναι ένα από τα 200 λεωφορεία των ΚΤΕΛ, τα οποία είναι δρομολογημένα έπειτα από σύμβαση με τον ΟΑΣΑ, για την εξυπηρέτηση του συγκοινωνιακού του έργου στις περιφερειακές γραμμές της Αθήνας, σύμφωνα με τα ΚΤΕΛ Ζακύνθου.

Σύμφωνα με επιστολή των ΚΤΕΛ Ζακύνθου, που υπογράφει ο πρόεδρος του Δ.Σ, κ. Κακολύρης, το συγκεκριμένο λεωφορείο «είναι ιδιοκτησίας της «ΚΤΕΛ Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ Α.Ε» και έκτακτα, λόγω του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού, δρομολογήθηκε για χρονικό διάστημα από τις 3 Οκτωβρίου 2020 μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2020 στον βόρειο τομέα Αθηνών και για το λόγο αυτό έφερε για λίγο τα δηλωτικά χρώματα της ΟΣΥ, όπως προβλεπόταν από τη σύμβαση.

Μετά τις 20 Δεκεμβρίου το συγκεκριμένο λεωφορείο δεν εκτέλεσε κανένα απολύτως δρομολόγιο και βρισκόταν στην Αθήνα αποκλειστικά και μόνο για για τη διενέργεια απολύμανσης (βιολογικού καθαρισμού) και συντήρησης και στις 12 Απριλίου του 2021, δηλαδή την περασμένη Δευτέρα επέστρεψε στη Ζάκυνθο», αναφέρει η επιστολή.

Πηγή: ethnos.gr