Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ οι επιστήμονες έχουν καθυστερήσει αρκετά να βρουν το εμβόλιο και έχουν εμφανιστεί κατώτεροι των περιστάσεων

Σε μία τοποθέτηση που κινείται σε διαφορετικό μήκος κύματος από τις προτροπές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη – ζητούσε μεταξύ άλλων από τους Έλληνες πολίτες να σταματήσει η αμφισβήτηση των επιστημόνων – προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Kontra κατέκρινε την θέση των επιστημόνων αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού και υπαινίχθηκε ότι οι επιστήμονες μπορεί να κάνουν και λάθος και αυτό «θα εκτιμηθεί» στο τέλος της πανδημίας.

«Εμείς από την αρχή της πανδημίας ακούμε τους επιστήμονες. Το αν αυτό που λένε οι επιστήμονες είναι σωστό ή λάθος, θα το εκτιμήσουμε συνολικά στο τέλος αυτής της πανδημία που ελπίζω αυτό το τέλος να είναι πάρα πολύ σύντομα», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Επιτέλους να βγει αυτό το εμβόλιο, το οποίο κατά τη γνώμη μου –και σας το έχω πει πολλούς μήνες πριν κ. Λιάτσο στην εκπομπή σας– θεωρώ ότι η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων», πρόσθεσε ο βουλευτής.

Πηγή: ethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΥπουργείο Υποδομών: Νέα απόφαση για φυσικά πρόσωπα: Πληγέντες από Άσσο, Πεσσάδα, Πόρο, Ληξούρι, Κομιτάτα, Λακήθρα, Αγκώνα, Κουβαλάτα, Αργοστόλι, Διβαράτα, Σάμη, θα πάρουν από 2.500-5.000 ευρώ (απόφαση)
Επόμενο άρθροΒουλευτές ΝΔ: «Μας γράφουν οι υπουργοί» -Τι απάντησε ο Κ. Μητσοτάκης