«Άκυρο» έφαγαν ακόμα μία φορά η κυβέρνηση και οι λοιμωξιολόγοι από τους Έλληνες καθώς από την Αθήνα μέχρι την Κρήτη δρόμοι και παραλίες έσφυζαν από ζωή αφού εκατομμύρια πολίτες βγήκαν μαζικά να απολαύσουν τον ήλιο, κάνοντας τον έλεγχο αδύνατο. 

Αυτό είναι άλλο ένα δείγμα πως οι δηλώσεις κυβερνητικών και λοιμωξιολόγων δεν βρίσκουν ευήκοα ώτα από κανέναν πλέον, αφού οι πολίτες τους αντιμετωπίζουν σαν έναν ενοχλητικό βουητό, ενώ αυτή η σιωπηλή αποδοκιμασία σίγουρα θα αποτυπωθεί και στην κάλπη. 

Παρόλο που χθες η κυβέρνηση έβαλε την Αττική στο «βαθύ κόκκινο» εκατομμύρια Αθηναίοι προτίμησαν, να επισκεφτούν σήμερα τις παραλίες και τα πάρκα, ενώ αρκετοί πήραν τα ποδήλατά τους για βόλτα και να απολαύσουν τον ανοιξιάτικο καιρό.

Ολόκληρη η παραλιακή της Ποσειδώνος είναι γεμάτη από κόσμο, οικογένειες με τα παιδιά τους και νεαρά άτομα που απολαμβάνουν την βόλτα τους πίνοντας ένα καφέ στο πόδι.

Μεγάλη κίνηση υπάρχει και στα πάρκα και τις πλατείες της Αττικής.

Ουρές υπάρχουν επίσης στα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων, προκειμένου ο κόσμος να προμηθευτεί τα αναγκαία.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι κάτοικοι αγνόησαν τις κυβερνητικές απαγορεύσεις και βγήκαν κανονικά και μαζικά για τα ψώνια τους στη λαϊκή αλλά και για σουβλάκια από υπαίθριες καντίνες. 

Από νωρίς το πρωί, σύμφωνα με τοπικά μέσα, αρκετοί πολίτες πήγαν στη λαϊκή, προκειμένου να κάνουν τα καθιερωμένα ψώνια του σπιτιού, παρόλο που η κυβέρνηση έβαλε χθες την Περιφερειακή Ενότητα Ηράκλειου σε «βαθύ κόκκινο». 

Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν τις αγορές τους στη λαϊκή αγορά της Κηπούπολης με συνοδεία… μπύρας ή σουβλακίου από παρακείμενη καντίνα και όλα κύλισαν ομαλά, ενώ η  αστυνομία βλέποντας τέτοια κοσμοσυρροή δεν τόλμησε να προχωρήσει σε ελέγχους.

Πηγή: pronews.gr

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η δασκάλα Σπυριδούλα Βαβάση
Επόμενο άρθρο1 δόση και σε φαρμακεία: Το νέο εμβόλιο που αλλάζει άρδην τα δεδομένα στην Ελλάδα διαφέρει απ’ όλα τα άλλα