Η δική μας «Ντίνα» είναι η γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί, που παλεύει τίμια και σκληρά για να μην του στερήσει κανένα εφόδιο.

Είναι η γυναίκα που μέσα στην σαπίλα και την διαφθορά της πολιτικής θέλει να προσφέρει  με τις όποιες δυνάμεις και αδυναμίες στο μέλλον αυτού του τόπου.

Δεν θα σε μαγέψει με ψεύτικα και δήθεν λόγια που λένε οι επαγγελματίες πολιτικοί με το σκοτεινό παρελθόν.

Ξέρει μέχρι  που φτάνουν οι δυνατότητες της και δεν παρουσιάζεται ως αυθεντία και παντογνώστης των πάντων διεκδικώντας μια αιώνια καρέκλα στην πολιτική.

Η δική μας «Ντίνα» παλεύει στο συμβούλιο όπως και στην ζωή…. ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ.

Ακόμα και όταν ακούστηκε  το εμετικό « ΠΑΨΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ» κανείς από τους γενναίους άνδρες  δεν πήρε θέση. Ούτε καν από την δεύτερη και μοναδική γυναικεία παρουσία ακούστηκε λέξη υπεράσπισης! ΝΤΡΟΠΗ !

Ναι δεν έχει βγάλει τα πανεπιστήμια σας αλλά έχει βγάλει το πανεπιστήμιο της ζωής με ΑΡΙΣΤΑ.  Έχει αντέξει πολλά και έχει σταθεί όρθια.

Οι ύβρεις και τα απαξιωτικά σχόλια στο συμβούλιο  δεν την αγγίζουν για αυτό δεν αντιδρά ούτε υψώνει την φωνή της. Απλά καταλαβαίνει ότι ΕΣΕΙΣ δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι βρίσκεται σε μια θέση που σας έχει γίνει εμμονή και εκνευρίζεστε.

Δεν έχει μάθει να παίζει με τριάδες και δυάδες όπως κάνετε εσείς για να εκλεγεί αλλά έχει μάθει να χαμογελάει ειλικρινά σε όλους μας.

Έχει μάθει την έννοια ΣΕΒΑΣΜΟΥ, της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και του ΗΘΟΥΣ.

Για την κάθε «ΝΤΙΝΑ» πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα είναι δίπλα της.

Με εκτίμηση

«7791»