Κακό μπελά έχει βρει ο επώνυμος  κατά τα άλλα κύριος Δρακονταειδής Πέτρος γνωστός τυφλός υπερασπιστής του δημάρχου Κατσιβέλη.

Σας έχω υποσχεθεί ότι κάθε φορά που θα αρθρογραφεί θα απαντάω για έναν και μόνο λόγο. Να μην νομίζει ότι, ότι λέει το πιστεύουμε επειδή μάλλον έχει την εντύπωση ότι μένουμε σε άλλο τόπο.

Ποιος ζημιώνει τελικά τον Δήμο;

1.      Ας μας ενημερώσει για τις  εισπράξεις ενός 5χ5 γηπέδου ποδοσφαίρου που είχε στην κατοχή του ο Δήμος  σε ποιον κωδικό έχουν γραφεί στα έσοδα. Ποιος το εκμεταλλευόταν;

2.      Πέρυσι βγήκε σε δημοπρασία ένα ακίνητο του δήμου στην πλατεία με τρεις ενδιαφερομένους. Τελική τιμή 2000 ευρώ τον μήνα. Ο διαγωνισμός λόγω ελλείψεων επαναλήφθηκε. Στον δεύτερο διαγωνισμό εμφανίστηκε μόνο ο τρίτος υποψήφιος από τον πρώτο διαγωνισμό και όπως ήταν φυσικό το ενοικίασε με ένα ποσό γύρω στα 1100 ευρώ. Ο πλειοδότης  του πρώτου με 2000 ευρώ ακόμα διαμαρτύρεται ότι δεν τον ενημέρωσε κάνεις. Μα ούτε ένα τηλέφωνο να τον πάρει κάποιος;

Όπως βλέπεις κ. Δρακονταειδή κάθε φορά σου προσθέτω και ένα ερώτημα όσο εσύ παρουσιάζεις το μαύρο άσπρο οπότε μην ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη.

3.      Είχα προβλέψει ότι στον νέο φορέα ΦΟΣΔΑ  θα έχουμε το πολύ ένα μέλος. Έτσι και έγινε  με την Λευκάδα να μην έχει εκπρόσωπο. Όπως καταλαβαίνετε το Ληξούρι θα είναι πάλι εκτός άλλα θα έχει τον κ.Δρακονταειδη να τα παρουσιάζει όλα ρόδινα.

Το καλύτερο στο έχω για το τέλος.  Σας επισυνάπτω την απάντηση του Δημάρχου μας στο  ιδιοκτήτη  ξενοδοχείου στην περιοχή του Ξι λόγω της φωτιάς που ξέσπασε προχθές.

·         Γιώργος Κατσιβέλης ……με την ευκαιρία θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο στρατηγό Κλεπτοσπύρο που μόλις επικοινώνησα μαζί του και ζήτησα τα καναντέρ ανταποκρίθηκε άμεσα!!

Τι μας λέει λοιπόν ο δήμαρχος; Ότι αν δεν ήταν αυτός να πάρει τον στρατηγό δεν θα ερχόταν τα αεροπλάνα!!!!!  Θα θεωρεί τον διοικητή του κλιμακίου Ληξουρίου ότι δεν έχει επιρροή στον στρατηγό.  Ολόκληρος στρατηγός υπάκουσε!

Ευτυχώς που ήσουν εσύ δήμαρχε να μιλήσεις με τον στρατηγό διαφορετικά θα καιγόμαστε.

Παρακαλώ ενημερώστε αν μπορεί να προσληφθεί στην πυροσβεστική εν ενέργεια δήμαρχος.

ΔΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΑΤΟΣ

Προηγούμενο άρθροΑδερφός Μαρκέλλας: Το οικογενειακό περιβάλλον δε θα κριθεί εντάξει – Μπορώ να πάρω εγώ την επιμέλειά της
Επόμενο άρθροΛηξούρι: Τα μηχανήματα του Δήμου κάνουν έργο σε δρόμους αγροτικούς, πυρασφάλειας και διάνοιξη ακόμη κι εντός οικισμού (pics)