Ληξούρι: Ο Βασίλης Ρουχωτας παίρνει θέση στην “μάχη των λεγεώνων”

Επειδή η κλαγγή των όπλων της I (Α ) και της ΙΙ ( Β ) λεγεώνας του γείτονα μου , καθώς ετοιμάζεται να εκστρατεύσει με δαύτες κατά του “ρέμπελου” Περδίκη, έφθασε και στα αυτιά μου, και πρίν τον πετσοκόψει εξ αιτίας μου , πρέπει να του πώ ότι το ήθος, η αξιοπρέπεια, ο πολιτικός πολιτισμός, η πνευματική παράδοση, το κοινό καλό, και όλα τα συναφή, τα περιέχει η ΑΛΗΘΕΙΑ όσο σκληρή και αν είναι.
Γι αυτό και επειδή ο “ρέμπελος” Περδίκης είπε την αλήθεια στο συγκεκριμένο δημοσίευμα πες, σε παρακαλώ γείτονα μου, στους εκατόνταρχους σου προς το παρών να ασχοληθούνε με τα ώνια της Ι (Α) και της ΙΙ (Β) λεγεώνας σου μέχρι να ξεκαθαρίσουμε το casus belli (την αιτία πολέμου) έσενανε και του ρέμπελου.
Γιατί είναι αλήθεια ότι η Θηνιά ήταν πάντα κομμάτι της επαρχία Πάλλης και είναι επίσης αλήθεια ότι οι φίλοι σου την έστειλαν στον Δήμο Αργοστολίου.
Και δεν σε είδαμε τότε να παρατάξεις την Ι (Α) και την ΙΙ (Β ) Λεγεώνα στο χάνι του Λαμπρινού και τους σταματήσεις.
Και είναι αλήθεια γείτονα Διονύση ότι από το 2010 και μέχρι προχτές ο Δήμος Ληξουρίου σε “ξύνιζε” και σου έπεφτε “κομμάτι στενός”.
Πες μου λοιπόν που ο ”ρέμπελος” Περδίκης λέει ψέματα σε όσα στο συγκεκριμένο δημοσίευμα έγραψε και σε εξανάγκασε να θέσεις σε συναγερμό και την Ι (Α) και την ΙΙ (Β) λεγεώνα.
Αν μου το πείς θα του βάλω πιπέρι, όχι γιατί μπορώ να τον λογοκρίνω αλλά επειδή σας έχω φίλους και τους δύο και δεν αξίζει για χατίρι μου να τον αφαλοκόψεις αφού εσύ έχεις δύο λεγεώνες την Ι (Α) και την ΙΙ (Β) και αυτός μια λαστιχιέρα στο φατσομπούκι.

Από το fb του Βασίλη Ρουχωτα