Φίλτατε Πέτρο,

Σου υπενθυμίζω την ρήση του αείμνηστου Μητσοτάκη περί Μακεδονίας «Ποιος θα θυμάται σε 10 χρόνια το όνομα».

Αυτή ακριβώς είναι και η τακτική του δημάρχου. Ποιος θα θυμάται τις απευθείας αναθέσεις σε υποψήφιο, τις ανείσπρακτες εισπράξεις ενός 5χ5 , τα χαμένα ενοίκια, τις προσλήψεις ημέτερων και τόσα άλλα. (Ποιος θα θυμάται ότι δήμαρχος απείλησε με μήνυση καθηγητή για καταγγελία και τελικά δεν έγινε τίποτα)

Από χθες όλη η Κεφαλονιά είναι στα κάγκελα για τον ΦΟΣΔΑ και λένε το αυτονόητο ότι την ουσιαστική διοίκηση την  έχει Κέρκυρα. Εσύ μας έκανες σεμινάρια για διοίκηση επιχειρήσεων κτλ. κτλ.…ότι το κτίριο μετράει…Μήπως έχουν και φωνή και μιλάει  κιόλας;

Ατυχές πολύ ατυχές αυτό με τα ενοίκια. Τοιχοκολλήθηκε λέει στον πίνακα ανακοινώσεων η δημοσίευση. Σίγουρα Πέτρο;;;;; Και αφού ο Δήμαρχος είναι τόσο δίκαιος όπως λες και πράος του ήταν τόσο δύσκολο να μιλήσει και τηλεφωνικά με τους υπόλοιπους υποψήφιους;   Έλα τώρα.

Με την πυροσβεστική προκαλείς.

Είναι ντροπή για ανθρώπους που ρισκάρουν τις ζωές τους  για να σώσουν από την φωτιά συνανθρώπους και περιουσίες να λες ότι Ο Δήμαρχος απαίτησε από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας να διαθέσουν τα αποτελεσματικότερα μέσα κατάσβεσης που υπήρχαν, τα Καναντέρ, και το κατάφερε. Και γνωριμίες και προσβάσεις έχει ο Δήμαρχος.

Τι μας λέτε δηλαδή ; Ότι επειδή έχει γνωριμίες και προσβάσεις για αυτό ήρθαν τα αεροπλάνα; ΝΤΡΟΠΗ για όλους τους πυροσβέστες είναι αυτό. Παρακαλώ την ένωση τους για επίσημη ανακοίνωση να δούμε τελικά αν τα αεροπλάνα ήρθαν επειδή απαίτησε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ή επειδή είναι το καθήκον; ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ.

Μπορεί να έπαιρνε και 60 % λέω εγώ. Αυτό είναι η έννοια του  από ότι φαίνεται:  Η επανεκλογή του για αυτό άλλωστε  πήρε τους τρεις από τον Αραβαντινό, για αυτό δεν δίνει στην αντιπολίτευση ουσιαστικές θέσεις.

 Αφού μπορεί και κοιμάται ήσυχος τα βράδια επειδή  τα καταφέρνει τόσο καλά στην πόλη τον ζηλεύω όμως.

ΔΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΑΤΟΣ

Προηγούμενο άρθροΣοβαρά προβλήματα στα σύνορα με Σέρβους|Καταγγελίες, δημοσιεύματα στον σερβικό Τύπο
Επόμενο άρθροΔιακοπές στην Κεφαλονιά: Ζήστε το καλοκαιρινό σας όνειρο στο νησί μας (βίντεο)