Ληξούρι: “Επιτέλους η αντιπολίτευση βρήκε τον εκφραστή της στο πρόσωπο του γερόλυκου Βασίλη Ρουχωτά-Πλέον η περίοδος που ήταν στο απυρόβλητο η δημοτική αρχή έχει περάσει”

Επιτέλους η αντιπολίτευση στο Ληξούρι βρήκε τον εκφραστή της στο πρόσωπο του γερόλυκου Βασίλη Ρουχωτά. Ο μόνος που δείχνει να ασχολείται, να διαβάζει και να περνάει από κόσκινο κάθε απόφαση της Δημοτικής Αρχής Κατσιβέλη. Με έναν Αραβαντινό που στην κυριολεξία πετάει χαρταετό αφού ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει  πόσους συμβούλους έχει στην  παράταξη του, ο Ρουχωτάς αποτελεί την μοναδική αντιπολιτευτική παρουσία. Ακόμα και ο Γρηγορόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας τις τελευταίες μέρες ασκεί  κριτική στον Μιχαλάτο ως προέδρου του Λιμενικού Ταμείου για την απαξίωση του Ληξουρίου.

Ο Ρουχωτάς με την έντονη πολιτική του παρουσία μεταθέτει μετά τις εκλογές του 2023 την αλλαγή ηγεσίας στην παράταξη του με δεδομένο ότι η σύμπραξη με την ομάδα Αραβαντινού έχει ως βασική προϋπόθεση την δική του ηγετική παρουσία.   Πλέον η περίοδος που ήταν στο απυρόβλητο η δημοτική αρχή έχει περάσει.

ΔΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΑΤΟΣ