Εμφανίστηκε πάλι σήμερα ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ληξουρίου κ.Γρηγορόπουλος. Ναι σωστά καταλάβατε, αυτός που δήλωνε ανεξάρτητος.

«Κύριοι δεν είστε παρατρεχάμενοι όταν έρχεται ο Βουλευτής, είστε υποχρεωμένοι να εκπροσωπείτε τους συμπολίτες σας» δηλώνει . Ο Δήμαρχος και ο Γαλανός ήταν εκει άρα αυτούς να ρωτήσει αν είπαν τίποτα στον βουλευτή.Και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας είναι εκλεγμένος και δημόσιο πρόσωπο (άρα αναμενόμενη η κριτική) και θα μπορούσε εύκολα να του μιλήσει.

«Στο Ληξούρι υπάρχουμε άνθρωποι που ξυπνήσαμε και δε θα ανεχθούμε στο άπειρο αυτή τη κατάσταση ούτε με προσωπικό κόστος». Να είσαι σίγουρος αγαπητέ ότι ξυπνήσαμε και το παραμυθάκι της ανεξαρτησίας δεν θα το καταπιούμε πάλι αμάσητο. Την επόμενη φορά θα χαρούμε να σε δούμε σε οποίον συνδυασμό θες  και να δούμε την ανταπόκριση που έχεις στην κοινωνία και να μην κρύβεσαι πίσω από δήθεν ανεξαρτησίες. Και επειδή η κοινότητα είναι μικρή για τις ικανότητες σου θα θέλαμε να σε δούμε στο κεντρικό ψηφοδέλτιο ώστε να αξιοποιηθούν οι ιδέες που έχεις εφαρμόσει τόσο καιρό ως πρόεδρος της κοινότητας.  Η τύχη σου χαμογέλασε μια φορά .

«Σταματήστε να απομακρύνετε του νέους και αγνούς ανθρώπους από το πολιτική ζωή του τόπου μας.»  Μα τι λες φίλε μου. Ο Δήμαρχος πριν λίγες μέρες αξιοποίησε τον νέο και αγνό συνυποψήφιο σου κ. Ζαρκάδα στην σχολική επιτροπή. Για πες μας τώρα είσαι σύμφωνος με αυτό  ή σου χάλασε ο δήμαρχος τα περί ανεξαρτησίας που θες να λες;

Ο  πρώην Ψηφοφόρος σου.

Προηγούμενο άρθροΛηξούρι: “Τις ιστορικές σε όλους μας Μουριές τις ξερίζωσε το κύμα ή η αδιαφορία όλων μας;”
Επόμενο άρθροΒλέπουν δεύτερο κύμα κορονοϊού νωρίτερα! “Ο ιός δε συγχωρεί κανένα λάθος”