Λούζης: Δεν πήγα στην εκδήλωση της ΑΝΑΣΑ για να πάρω το χρίσμα από τον Θόδωρο-Επιστολή στον Σπύρο Αλεβιζόπουλο

Αγαπητέ Σπύρο,

Γνωριζόμαστε και είμαστε φίλοι πάνω από 35 χρόνια και θα έπρεπε να με γνωρίζεις καλά, και να μην χρειάζεται με αστεία να με ψαρέψεις σχετικά με τις πολιτικές μου βλέψεις ….

Σου απαντώ λοιπόν ότι παραβρέθηκα στην παρουσίαση των υποψηφίων της ΑΝΑΣΑ( Θ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ) για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΝ. ,στην Κεφαλονιά , για πολλούς λόγους και όχι για να πάρω το ΧΡΙΣΜΑ….από τον Θόδωρο.

Παραβρέθηκα πρώτον γιατί με τον Θ. Γαλιατσάτο γνωριζόμαστε και έχουμε καλή σχέση πάνω από 35 χρόνια , αλλά και γιατί πιστεύω ότι αυτή την 4ετία έγιναν στην περιφέρεια πάρα πολλά καλά και σωστά πράγματα που βοήθησαν και την Κεφαλονιά . Κυρίως όμως γιατί αυτή την περίοδο στηρίχτηκαν από την ΠΙΝ τα αιτήματα όλων των Δήμων των νησιών , χωρίς κομματικές διακρίσεις σε δικούς μας και μη , κάτι πολύ σημαντικό για μένα και την αντίληψη μου για την πολιτική και τους θεσμούς.

Δεύτερον , γιατί οι υποψήφιοι είναι όλοι άξιοι φίλοι μου και είμαι σίγουρος ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια το νησί μας .

Όσο για τους Συριζαίους που έψαχνες και δεν βρήκες , για θυμίσου καλά . Ήταν εκεί τουλάχιστον 2 μέλη της ΝΕ, πολλά μέλη , αλλά και ο υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση της ΝΕ.

Τώρα όσο για το……χρίσμα , Σπύρο μου όταν θα αποφασίσω να ασχοληθώ στην πρώτη γραμμή της πολιτικής και να εκτεθώ , να είσαι σίγουρος ότι θα κινηθώ θεσμικά και όχι προσωπικά .

Ξέρεις καλά ότι και τον τρόπο ξέρω , και τις γνώσεις έχω,  για να διεκδικήσω αυτό ,που πολλοί φίλοι και γνωστοί , με προτρέπουν να κάνω σε όλα τα επίπεδα .

Τότε να είσαι σίγουρος ότι θα το μάθεις πρώτος.

Δεν σου στέλνω φωτογραφία για την δημοσίευση για έχεις πολλές δικές μου από τις δραστηριότητες μου. Σου προτείνω , εάν θέλεις , να βάλεις μια που να είμαστε οι δυό μας από τις θεατρικές παραστάσεις που συνυπήρξαμε …….έτσι για να θυμόμαστε !!

Η φωτογραφία

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr