Αγαπητοί φίλοι
Μόλις 65 ψηφοδέλτια μας χώρισαν από μια εκλογική νίκη ,που με αυτήν το Αργοστόλι και ο Δήμος μας, θα συνέχιζε μια αξιόλογη πορεία που όλοι ομολογούν ότι είχε δρομολογηθεί τα τελευταία χρόνια.
Παρά το αποτέλεσμα, η παράταξη της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ παραμένει η πρώτη σε ποσοστά δημοτική παράταξη οπως κατεγραψε ο α! γύρος των εκλογών ,τόσο στην κοινωνία όσο και και στο νεο δημοτικό συμβούλιο αφού διαθέτει τους περισσότερους συμβούλους στην νέα σύνθεση του.
Αυτή η δύναμη είναι εγγύηση ότι κανένας δεν θα μπορέσει ‘’ να αγγίξει ‘’ τις κατακτήσεις μας και ταυτόχρονα θα είμαστε παρόντες για την συνέχιση τους και την επέκταση τους.
Προσωπικά εγώ, ως αντιδήμαρχος της πρωτεύουσας, ευχαριστώ τους δημοτες που με εξέλεξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης από όλους τους συμβούλους όλων των παρατάξεων , ενώ η πόλη του Αργοστολιου, έδωσε στον συνδυασμό μας το πρωτοφανές ποσοστό που ξεπέρασε το 60 % δικαιώνοντας έτσι το έργο μας.
Ένα έργο που με την πρώτη ευκαιρία θα το συνεχίσουμε, γιατί εμείς ζούμε και αναπνέουμε για την Κεφαλονιά μας.
Γι αυτήν την πορεία,
ευχαριστώ τον μεγάλο Κεφαλονιτη και Ανθρωπο Αλέξανδρο Παριση, που γρήγορα η τοπική κοινωνία θα διαπιστώσει το έλλειμμα που θα δημιουργηθεί από την απουσία του.
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου υποψήφιους για τον όμορφο αγώνα τους.
Ευχαριστώ την οικογένεια μου που με στήριξε και με ανέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια.
Ευχαριστώ τους χιλιάδες ψηφοφόρους της παράταξης μας και τους στελνω ενα μήνυμα:
Μην στεναχωριέστε!!!
Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!!!
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Από το fb του Διονύση Λυκούδη