«Δικαιωμένη που μπήκαν φυλακή οι εγκληματίες»

Την δικαστική απόφαση που στέλνει στην φυλακή τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής σχολίασε το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, Μάγδα Φύσσα.
Η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου ευχαρίστησε, «μέσα από τα βάθη της ψυχής της», όπως χαρακτηριστικά είπε, την Πολιτική Αγωγή για τον αγώνα που έδωσε, αλλά και τον κόσμο που συμπαραστάθηκε όλο το προηγούμενο –μεγάλο- διάστημα που κράτησε η ιστορική δίκη.

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το αν θεωρεί ότι η απόφαση αποτελεί κάποιου είδους διακίωση για τον γιο της, για να απαντήσει: «Αυτό δεν το ξέρω, εάν δικαιώνεται. Μακάρι να ήταν εδώ να το έλεγε ο ίδιος. Μακάρι να ήταν ένα από τα θύματα που χτύπησαν και σακατέψανε. Ας ήταν εδώ να μπορούσε να πει εκείνος, εάν δικαιώνεται ή όχι. Δεν είναι εδώ όμως ο Παύλος. Άρα δε νομίζω ότι υπάρχει δικαίωση για τον Παύλο. Η δικαίωση είναι για εμάς, γι αυτό τον κόσμο που αγωνίστηκε για να αποδείξει ότι όντως είναι μια εγκληματική οργάνωση κάτω από το μανδύα του πολιτικού κόμματος».

*Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: menshouse.gr

 

Προηγούμενο άρθροΚοινή ανακοίνωση Ρασσιά-Βαλσάμου: “Η παραίτησή μας απ’ τα αξιώματα μας ως Αντιδήμαρχοι είναι στην διάθεση του Δημάρχου Σάμης”
Επόμενο άρθροΜητροπολίτης Κέρκυρας: Αθώος που λειτούργησε Κυριακή των Βαΐων αλλά ένοχοι οι αυτοδιοικητικοί που συμμετείχαν!