Μακης Μεταξάς: Τι λέει για την επικείμενη βράβευσή του από το Επιμελητήριο

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:00 στην αίθουσα «Μαρία Σκλαβουνάκη» του Επιμελητηρίου θα γίνει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου μας. Σε αυτήν την εκδήλωση ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Επιμελητηρίου αποφάσισαν να τιμήσουν μια ομάδα συμπολιτών μας για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Μεταξύ αυτών είχα την μεγάλη τιμή να με συμπεριλάβουν και εμένα με την ιδιότητα του τ. Νομάρχη.

Τους ευχαριστώ βεβαίως από καρδιάς για την εξαιρετική τιμή, η οποία προφανώς και δεν ανήκει σε εμένα, αλλά πρωτίστως στους φορολογούμενους και ενεργούς συμπολίτες μας και δευτερευόντως στα συλλογικά μας όργανα τα οποία είχα και είχαμε την μεγάλη τιμή αλλά και την ευθύνη επαξίως να εκπροσωπήσουμε.

Ότι έργο κάναμε ή οφείλαμε να κάνουμε και ειδικά εμείς οι εκλεγμένοι προς τούτο δια της ψήφου των συμπολιτών μας, γίνεται στα πλαίσια των καθηκόντων μας με τα χρήματα του Ελληνικού δημοσίου και των συλλογικών αποφάσεων των οργάνων που εκπροσωπούμε και αλίμονο εάν η κοινωνία θα πρέπει να αισθάνεται υποχρεωμένη σε εμάς.

Με αυτήν λοιπόν την ιδιότητα θα παραστώ σε αυτήν την εκδήλωση και σας προσκαλώ να την τιμήσετε δια της παρουσίας σας τιμώντας το διαχρονικό έργο και την προσφορά του Επιμελητηρίου μας, των επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων που εκπροσωπεί, καθώς επίσης την εθελοντική προσφορά όλων εκείνων των γνωστών αλλά και των άγνωστων στο ευρύ κοινό ενεργών συμπολιτών μας που χωρίς να έχουν κάποια θεσμική ιδιότητα βρίσκουν πάντα τον χρόνο να είναι παρόντες για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο.

Εγώ προσωπικά οφείλω να αφιερώσω την τιμητική αυτή πλακέτα σε όλους εκείνους τους ενεργούς συμπολίτες μας που έκαναν και κάνουν εθελοντικά το καθήκον τους, όχι για να τιμηθούν, αλλά για να τιμήσουν τον τόπο τους.

Από το fb του Μάκη Μεταξά