Το βίντεο με τον ιερέα από το Αγρίνιο να λέει για τη Θεία Κοινωνία κυκλοφόρησε και στο YouTube

Την ίδια ώρα που τα κρούσματα του κορονοϊού παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και η χώρα συνεχίζει να βρίσκεται σε lockdown, ένας ιερέας στο Αγρίνιο, σε κήρυγμά του κατά τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων προς τους πιστούς, τόνισε πως ο κορονοϊός δεν κολλάει με τη Θεία Κοινωνία και μάλιστα χρησιμοποίησε συγκεκριμένα παραδείγματα για να υποστηρίξει τα λεγόμενά του.

Το βίντεο με τον ίδιο κυκλοφόρησε και στο YouTube. Οπως είπε ο ιερέας στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, το περασμένο διάστημα κοινώνησε ασθενείς με κορονοϊό και στη συνέχεια από το ίδιο κουτάλι κοινώνησε κι εκείνος. Αργότερα, αποφάσισε να υποβληθεί σε τεστ για να διαπιστώσει αν είχε κολλήσει τον ιό κι εκείνο βγήκε αρνητικό.

«Μόνο με τη δύναμη του Θεού και την ενότητα μπορούμε να κρατηθούμε», υπογράμμισε ο εφημέριος της μεγαλύτερης ενορίας που ανέφερε πως «η Θεία Κοινωνία δεν μεταβιβάζει γιατί είναι Χριστός». Συμπλήρωσε δε, σύμφωνα με το agrinionews.gr, πως «αν από τα Χριστούγεννα που κοινώνησαν 700 περίπου άτομα εδώ κολλούσαν θα έπρεπε το Αγρίνιο να έχει καταποντιστεί στην ασθένεια».

Ο ιερέας σημείωσε κατά την ομιλία του σημειώσε πάντως πως «πρέπει να τηρούμε όσα λένε οι επιστήμονες που τους σεβόμαστε και τους αγαπάμε και πάνω απ΄ όλα να έχουμε το Χριστό».

Ακολουθεί το βίντεο με τo κήρυγμα του ιερέα:

Πηγή: ethnos.gr