Αγαπητέ Κώστα ελπίζω να μην πέρασε ανεπιστρεπτί η περίοδος που είχες διάθεση να προσφέρεις σε όλους εμάς το αξεπέραστο Κεφαλλονίτικο χιούμορ σου, μέσα από το ιστολόγιο «Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ….για το γάιδαρο καβάλα». Δυστυχώς διαπιστώνω (και όχι μόνο εγώ) ότι από την στιγμή που μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο, λειτουργείς εμφανέστατα ως προπαγανδιστής συγκεκριμένου υποψηφίου δημάρχου.
Όσον αφορά το πρόσωπό μου, ουδέποτε έβαλα στην εικοσαετή παρουσία μου στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, μπροστά την προσωπική μου κομματική τοποθέτηση. Αν είναι κατακριτέο το ότι ανήκω σε έναν πολιτικό χώρο, τότε τι να πει κανείς για εκείνους που δηλώνουν “απολιτίκ”, ισοπεδώνοντας το θεσμό των κομμάτων, επιτρέποντας έτσι την άνοδο του φασισμού.
Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν βλέπω ούτε “κούληδες”, ούτε “λούληδες”, ούτε “Φώφες” κλπ. Βλέπω ανθρώπους που νοιάζονται για τον τόπο τους και ανθρώπους που νοιάζονται μόνο για τα συμφέροντά τους.
Δεν έχω διάθεση να “σκίσω” κανέναν. Το μόνο που επιθυμώ, προσπαθώ και επιδιώκω είναι να βοηθήσω να κατανοήσει ο κόσμος τις ευθύνες του καθενός για το άνευ προηγουμένου κατάντημα του Νησιού μας και να ψηφίσει σωστά στις κρίσιμες εκλογές του Μάη.
Τέλος ας έχουμε στο μυαλό μας, ότι ο καθένας μας κρίνεται από την επιλογή του με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει……..

Από το fb του Διονύση Γασπαρινατου