Μία επαίσχυντη ανακοίνωση και μία “χονδροειδέστατη πατάτα” από την τοπική ΝΔ

Αγαπητό kefalonia magazine

Έχουν περάσει σχεδόν δύο 24ωρα από την πρωτοφανή ανακοίνωση της τοπικής ΝΔ με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς.

Μία ανακοίνωση κατά την γνώμη μου ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, με την οποία η τοπική ΝΟΔΕ επιχείρησε να επιτεθεί πολιτικά στον ΣΥΡΙΖΑ με “φρασεολογία πεζοδρομίου” ενώ το πλέον εξωφρενικό είναι ότι χρησιμοποίησε ένα μήνυμα που απευθυνόταν σε παιδιά και γονείς!

Δυστυχώς πρέπει να προσθέσω ότι κανένας πολιτικός παράγοντας και κανένας τοπικός δημοσιογράφος δεν είχαν την ευαισθησία να καυτηριάσουν αυτή την πρωτοφανή ενέργεια πλην των κ.κ. Σπύρου Αλεβιζόπουλου και Τάσου Καβαλλιεράτου στους οποίους να απευθύνω δημόσια συγχαρητήρια.

Για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα παραθέτω εδώ αυτούσια την ανακοίνωση ώστε να βγάλουν τα συμπεράσματά τους:

“Αγαπητά παιδιά,

Μην τους ακούτε, δεν γνωρίζουν και δεν επιθυμούν και να γνωρίσουν, γιατί τους αρέσει η αμάθεια… ίσως και να τους βολεύει, ώστε να έχουν το ακαταλόγιστο για όσα πράττουν συνειδητά κατά της Πατρίδος μας.

Εσείς κρατήστε στο μυαλό και την καρδιά σας μόνο αυτό: «αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν»!

Καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους!

ΝΟ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης”

ΥΓ1: Τελικά δεν ξέρω ποιός είναι ο “αμαθής”…Αυτοί που κατηγορούνται από τη ΝΟΔΕ ή ο συντάκτης του επαίσχυντου αυτού πονήματος;

ΥΓ2: Συμφωνούν όλα τα μέλη της ΝΟΔΕ για’αυτή την ανακοίνωση; Την εγκρίνει ο “πολιτικός τους μέντορας” Νίκος Ανουσάκης; Ή τελικά έχουν βάση όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα ότι έχει “παραγκωνιστεί επικοινωνιακά”; Διότι πιστεύω ότι αυτός τέτοια “χονδροειδέστατη πατάτα” δεν θα έκανε ποτέ!!!

Ένας θυμωμένος πολίτης