Μιχαλάτος: “Χειρουργικά” χτυπήματα στην Παλική κατά του “Μεγάρου”

Αγαπητό kefalonia magazine

Την ώρα που το “Μέγαρο” επικεντρώνει την στρατηγική του προβάλλοντας μόνο ότι κάνει στο Αργοστόλι, ο αντίπαλός του Θεόφιλος Μιχαλάτος επικεντρώνει την δική του στρατηγική αναδεικνύοντας αυτά που δεν κάνει η Δημοτική Αρχή στην υπόλοιπη Κεφαλονιά και κυρίως στην πολύπαθη Παλική.

Έτσι μέσω του τοπικού μέσου ενημέρωσης inkefalonia.gr που απηχεί τις απόψεις του, τις τελευταίες μέρες υπάρχει σειρά δημοσιευμάτων με τα άλυτα προβλήματα της Παλικής και την απουσία του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής από αυτά.

Ενδεικτικά αναφέρω:

http://www.inkefalonia.gr/koinonia/66543-parkingk-sto-limani-liksouriou-orata-ta-simadia-tou-seismoy-kai-ton-aporrimaton-eikones-video

http://www.inkefalonia.gr/koinonia/66570-liksoyri-mikres-xomateres-sto-livadi

http://www.inkefalonia.gr/koinonia/66576-me-provlimata-to-koimitirio-vlixaton-pente-xronia-meta-tous-seismoys-eikones

Κάτι που φαντάζομαι ότι θα ενταθεί στο μέλλον ενώ προκαλεί έκπληξη το ότι δεν υπάρχει καμία αντίδραση, ούτε από τον Αντιδήμαρχο της περιοχής Γιώργο Κατσιβέλη αλλά ούτε και από το “Γραφείο Επικοινωνίας” μέσω των “ημέτερων” τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Υ.Γ: Σίγουρα εμπνευστής αυτής της “καμπάνιας” πρέπει να είναι ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός, “ορκισμένος εχθρός” του “Μεγάρου”

Ο Τοπικός αναλυτής