Μιχαλάτος: Τι είπε για πιθανή συνεργασία με τον Παρίση στις επόμενες εκλογές

Είναι ένα ζήτημα που απασχολεί την τοπική πολιτική σκηνή και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι μετά την ψήφιση της απλής αναλογικής η συνεργασία των δύο συνδυασμών Μιχαλάτου και Παρίση είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη.

Φυσικά, υπάρχουν και στους δύο συνδυασμούς στελέχη που αντιδρούν σε μία τέτοια προοπτικά και για τον λόγο αυτό σήμερα, ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος επιχείρησε να “βάλει φρένο” στα σενάρια, τονίζοντας σε συνέντευξή του στον Cosmos965.gr ότι «Στερούνται σοβαρότητας τα δημοσιεύματα που λένε ότι θα διεκδικήσουμε τον δήμο Κεφαλονιάς συνεργαζόμενοι με την παράταξη Παρίση» ενώ εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση στην παρούσα Δημοτική Αρχή.

Παράλληλα έδωσε και απαντήσεις σε δημοσιεύματα που αμφισβήτησαν το αν θα είναι υποψήφιος το 2019 τονίζοντας ότι «θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Κεφαλονιάς τον Μάιο του 2019»

Πάντως, κάποιοι πολιτικοί αναλυτές σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Μιχαλάτος για την συνεργασία με τον συνδυασμό Παρίση λένε με νόημα ότι “μπορεί η συνεργασία να είναι και μετεκλογική”