Μιμή Ντενίση: Εξομολογείται για τον θάνατο του Αντώνη Τρίτση λίγο πριν τον γάμο τους

«Ο Αντώνης Τρίτσης, που ήταν ένας τρομερός παθιασμένος έρωτας, ήταν ένας άνθρωπος που πρόσθεσε πολλά πράγματα στην προσωπικότητά μου» δήλωσε η Μιμή Ντενίση.

Την Μιμή Ντενίση υποδέχθηκε για πρώτη φορά στο After Dark ο Θέμης Γεωργαντάς κι εξομολογήθηκε το πως ο Αντώνης Τρίτσης, έφυγε από την ζωή λίγο πριν τον γάμο τους.

«Εγώ δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Ο Γιάννης Φέρτης, ο πρώτος μου σύζυγός, θα έλεγα ότι ήταν ο μέντοράς μου. Ήταν ένας έρωτας μεγάλος, που αισθάνεται μία κοπέλα προς έναν μεγαλύτερό της και σημαντικότερο από την ίδια. Με έκανε να αγαπήσω το θέατρο και να αποκτήσω τις αρχές σε σχέση με αυτό. Ο Αντώνης Τρίτσης, που ήταν ένας τρομερός παθιασμένος έρωτας, ήταν ένας άνθρωπος που πρόσθεσε πολλά πράγματα στην προσωπικότητά μου. Με έκανε να γίνω πολύ τολμηρή και να μην φοβάμαι να λέω την αλήθεια. «Έφυγε» μία εβδομάδα πριν από τον γάμο, αφού η Σήλια Κριθαριώτη είχε φτιάξει το νυφικό μου… Επειδή ήταν ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, ίσως ήταν ο πιο δυνατός. Ο Τρίτσης ήταν πιο συμβατός με εμένα σαν χαρακτήρας.

Ο Σωτήρης, ο τελευταίος μου άνδρας και μέλος της οικογένειάς μας, είναι θα έλεγα η ασφάλεια και η ισορροπία μου. Είναι σαν πατέρας της Μαριτίνας και τη νοιάζεται σχεδόν όσο κι εγώ.»

Πηγή: aftodioikisi.gr