Μίνα Θεοφιλάτου: ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ (pics)

Νεότερα: πήγα και μίλησα με τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Θεόδωρο Καλογεροπουλο. Ευγενέστατος στο γραφείο του, μου είπε ότι αύριο πρωί θα έχω το ΦΑΥ και το ΣΑΥ του έργου. Γυρνώντας σπίτι τον συναντώ στο “εργοτάξιο” (ο Θεός να την κάνει τάξη αυτό το μπάχαλο που επικρατεί στο έργο). Αλλάζει ύφος και μου λέει ότι έχουν κλείσει το εργοτάξιο με δίχτυα από παντού και αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας και για να πάω στη δουλειά μου και το παιδί στο σχολείο πρέπει να περασω γύρω από ΔΥΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΆΓΩΝΑ.

Άντε λοιπόν να δεχτώ ότι δίχτυα σε σιδηροβεργες είναι μέτρο ασφαλείας. ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Στη φωτογραφία 1 είναι ΔΥΟ ΟΙΚΙΕΣ στο στενό ακριβώς παράλληλο με το σπίτι μου. Κατοικημένες και οι δυο! Πίσω διακρίνεται το δίχτυ που απαγορεύει την πρόσβαση προς τα έργα του Αρχάγγελου.

Στη φωτογραφία 2 φαίνεται η προέκταση του στενού προς τα πάνω. Αποκλεισμένο.

Στη φωτογραφία 3 φαίνεται η έξοδος προς πλατεία. Κλειστή κι αυτή.

Δεν έβαλαν δίχτυ μπροστά στην πρόσβαση στη Λεωφόρο Ριζοσπαστών γιατί είναι η ΜΟΝΗ έξοδος που τους μένει, και θα γινόταν ρεζίλι των σκυλιών αν βάζανε δίχτυ μπροστά – δίχτυ πίσω από τα σπίτια τους!

Όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να βάλουν δίχτυ μπροστά στη δική μας έξοδο στην οδό Ριζοσπαστών! Γιατί εμείς έχουμε πρόσβαση “ελεύθερη” από πίσω οπότε νόμιζαν πως γλιτώνουν το ρεζιλίκι!!!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΎΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 😂😂😂 (ΓΕΛΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΡΑΓΩ).

Σημειωτέον ότι είμαστε Η ΠΙΟ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και αν γίνει σεισμός καταλαβαίνει κανείς τι θα επακολουθήσει με το χάος αυτό!!!

ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ

Από το fb της Μίνας Θεοφιλάτου

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Τ.Υ. / Καθηγήτρια Πληροφορικής
Αργοστόλι, Κεφαλονιά