Άκη Καλημέρα.
Ο σκοπός μου δεν είναι να δημιουργήσω μακρά  αντιπαράθεση μαζί σου.Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ.
Σου απαντώ λοιπόν για το συγκεκριμένο θέμα μόνο που ασχολήθηκες χθες και σταματώ εδώ,ενημερώνοντας σε ότι δεν πάσχω από καμία νόσο προς ώρας τουλάχιστον όπως μου γράφεις.
Παρακολουθώ και ασχολούμαι με τα κοινά αθλητικά,συνδικαλιστικά,πολιτικά και πολιτιστικά πάνω από 30 ολόκληρα χρόνια.Οσοι με γνωρίζουν ξέρουν ,αν θέλεις ρωτά να μάθεις.Αλλωστε έχω αρκετούς φίλους με κοινούς προβληματισμούς για τον τόπο μας από όλες τις παρατάξεις και από όλο το νησι.Λεγοντας αυτά προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν είμαι χθεσινος  και δεν θυμάμαι από σένα στο παρελθόν να έχεις τόσο έντονη ανησυχία για τον τόπο μας μέσα από τα τοπικά ΜΜΕ.
Επίσης να σε ενημερώσω ότι έτρωγα αυτά τα χαλασμένα κουλούρια όχι γιατί μου άρεσαν αλλά γιατί αυτά μου έδιναν οι κυβερνήσεις που στηριξες  και στηρίζεις.Εγω ποτέ δεν στήριξα κάποιον από αυτούς που εσύ στηρίζεις,εγώ πάντα απαιτουσα πρωτίστως για την κοινωνία μας
Δεν σε είδα να κινήσεις γη και ουρανό για την φυγάδευση της ΜΕΘ από το Αργοστόλι ή την αποψίλωση του νοσοκομείου μας από ιατρικό προσωπικό.
Χαριτολογώντας σου λέω τα σεντόνια σε μαρανανε.
Όσο για τον Πρωθυπουργό της χώρας που έχεις το προνόμιο να τον αποκαλείς με το μικρό του όνομα, αν ήθελε θα μπορούσε να στελεχώσει τις δομές υγείας της χώρας και φυσικά του νησιού μας.Απλα το σχέδιο δράσης της κυβέρνησης που στηρίζεις δεν περιλαμβάνει βασικές ανάγκες των πολιτών ,μεταξύ αυτών και η δημόσια υγεία.
Επειδή λοιπόν και η κοινωνία μας είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε λίγο πολύ σας λέω λοιπόν ότι είστε άλλος ένας υποψήφιος σωτήρας του τόπου μας εξ Αθηνων με ότι αυτό συνεπάγεται.
Έτσι λοιπόν σας λέω ωμά γιατί δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω ,δεν σας εμπιστεύομαι  ότι μπορείτε να προσφέρετε και να διεκδικήσετε δυναμικά όλα όσα αξίζουμε σαν πολίτες αυτού του νησιού.
Κλείνοντας σας λέω ότι δεν θα επανέλθω σε αντιπαράθεση μαζί σας για το συγκεκριμένο θέμα.Αργοτερα ,αλλού.
Καλή δύναμη.
Ερτσος Γιώργος.
Προηγούμενο άρθροΣτίβος: Η Μέμη Αλυσανδράτου αύριο στον τελικό του άλματος σε ύψος γυναικών, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου 2020
Επόμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η Άννα Λορεντζάτου