Νέα ολομέτωπη επίθεση σε Σταυρο Σπάθη & Επιμελητήριο!

Αγαπητό kefalonia magazine

Συνεχίζονται με αμειωτη ένταση τα δημοσιεύματα κατά του Επιμελητηρίου καί του Προέδρου του Σταυρού Σπάθη, καθώς κάποιοι δεν φαίνεται ακόμη να έχουν αντιληφθεί ότι οι εκλογές στο Επιμελητηρίου έληξαν με νίκη του Σπάθη και ήττα του “Μεγάρου”! Ίσως πάλι να μην εννοουν να “χωνεψουν” ότι ο Σταύρος Σπαθής θα είναι υποψήφιος με τον Θεοφιλο Μιχαλατο.

Έτσι σήμερα σε παραπολιτικη στήλη στην τοπική ιστοσελίδα ekefalonia.gr, το Επιμελητήριο και ο Σταύρος Σπαθής δέχθηκαν νέα ολομέτωπη επιθεση! Διαβαστε τι έγραψε η ιστοσελίδα:

“Βέβαια βασιλόπιτες υπάρχουν πολλές, αλλά σαν την βασιλόπιτα του Επιμελητηρίου ΚΑΜΜΙΑ!!!

– Ο Στάυρος έσπασε όλα τα ρεκόρ βασιλόπιτας αφού για πρώτη φορά στα χρονικά, βασιλόπιτα θα έχει 4 φλουριά! Ούτε 1, ούτε 2, ούτε 3, αλλά 4 ΦΛΟΥΡΙΑ!

– Ο Σταύρος αφού έστειλε ταμείο όλους τους επαγγελματίες του νησιού, βεβαιώνοντάς τα χρεή τους στην Εφορία, κάτι που δεν έκανε κανείς πριν από αυτόν, αποφάσισε να τους γλυκάνει λίγο μοιράζοντας φλουριά και δώρα.

– Υπάρχει άπλα βλέπετε τώρα μετά το ξεβράκωμα των μελών του Επιμελητηρίου!

– Πάμε τώρα στα δώρα…

– Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν το δώρο από το Σταύρο και την παρέα του??? Ταξίδια φυσικά. Το έχουμε ξαναπεί. Αυτή η παρέα της ατελείωτης πενταήμερης και των parties δεν έχει σταματημό!

Alejandro Jodorowsky Party GIF by Endless Poetry - Find & Share on GIPHY

 

– Πρόταση μας προς τους νικητές. Πάρτε μαζί σας στο ταξίδι κάποιον από την παρέα του Σταύρου γιατί ως έμπειροι ταξιδιώτες πλέον, θα σας μάθουν τα μυστικά και θα σας δείξουν τα κατατόπια!

– Η στήλη μας όμως, έχει και μοναδικά ντοκουμέντα, αφού έχουμε αποκλειστικές εικόνες της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου. Όπως θα δείτε παρακάτω η βασιλόπιτα φέτος είναι αφιερωμένη στο Θεόφιλο, συνεχίζοντας το κρεσέντο βραβεύσεων του από τον Σταύρο!

Αυτά γράφονται για την διοίκηση του Επιμελητηρίου και εμείς αναμένουμε την απαντηση

Ο τοπικος αναλυτής