«Λαλίστατος» ο Μάκης Αποστολάτος στη συνεδρίαση του Δ.Σ. ως προς τη λειτουργία του Γηροκομείου. Μπορεί να έγιναν τα …εγκαίνια πριν μερικούς μήνες, αλλά… «αμ δε». Το Ίδρυμα αδυνατεί να λειτουργήσει εκτός από τις κακοτεχνίες που έχει, υπάρχει και η γνωστή γραφειοκρατία. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.

Το θέμα του εξοπλισμού και τη σύνδεση με τη ΔΕΗ έχει υποβληθεί στην Περιφέρεια ολοκληρωμένη μελέτη και όροι δημοπρασίας για να γίνει δημοπράτηση για να πάρουν από την εγκεκριμένη πίστωση του 1 εκ. 300 χιλ. που είχε προβλέψει η αποκεντρωμένη και τους είχε επιχορηγήσει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι υπάλληλοι δεν έχουνε την ευαισθησία να κοιτάξουν τα έγγραφα παρά τα έχουν μέσα στο συρτάρι τους. Συγκεκριμένα εχουν τρεις μήνες μέσα στο συρτάρι τους την περίληψη δημοσίευσης για να γίνει η προκήρυξη και δεν εννοουν να τη δώσουν. Αν δεν γίνει αυτή η δημοπρασία, που δυστυχώς μέσα σ’ αυτή τη μελέτη είναι και ο υποσταθμός ΔΕΗ που είναι απαραίτητος για να λειτουργήσουμε, το Ίδρυμα δεν θα μπορεί να λειτουργήσει.
Όσο για το προσωπικό που χρειάζεται το Γηροκομείο γιατί όπως είναι φυσικό «μεγάλωσε», ο κ. Αποστολάτος είπε ότι όταν ήταν υπουργός ο κ. Σκουρλέτης έκαναν αίτηση για πρόσληψη 32 ατόμων και υποσχέθηκε το υπουργείο ότι θα τις εγκρίνει τις προσλήψεις αυτές. . Ένας χρόνος έχει περάσει, παρά τις ενοχλήσεις εκ μέρους του, δυστυχώς έφυγε ο Σκουρλέτης και βρίσκονται όλα στον ….αέρα.

Πρόκειται για δυο ….μικρές περιπτώσεις γραφειοκρατίας, σκεφτείτε τι γίνεται με τις μεγαλύτερες.

Σπύρος Αλεβιζόπουλος

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση των δασεργατών Κεφαλονιάς-Γιατί διαμαρτύρονται
Επόμενο άρθροΜιχαλάτος: Θα καταποντιστεί η Δημοτική Αρχή Παρίση στις εκλογές (βίντεο)