Αγαπητό kefalonia magazine

H πρόσφατη ανακοίνωση για την δημιουργία πάρκινγκ πίσω από την κεντρική πλατεία Αργοστολίου (όταν γίνει αυτό) έχει και θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια.

Στα social media πολλοί είναι αυτοί που παρεμβαίνουν για να καταθέσουν την άποψή τους. Έτσι συγκέντρωσα κάποια από τα σχόλια αυτά που αξίζει να σημειωθούν:

Και ποσό θα κοστίσει να παρκάρουμε;”

“let’s finish the other projects that have stopped here and 3 months ago May begins the season and there is no harbor to do a walks and can not come sailing boat”

“I suspect it’s going to be a few Summers more of madness before we see this much needed asset built 😲 but let’s hope not and be positive”

“Πάρκιγκ μέσα σε μια μικρή πυκνοκατοικημένη γειτονιά στο κέντρο της πόλης …????”

“Ωραία προσπάθεια μα τα παρκινγκ δημιουργούν τα εκτός αστικού ιστού .Το σημείο είναι πολύ κοντά σε παιδική χαρά που όλοι γνωρίζουμε κ θα επιδεινώσει την κυκλοφορία εντός κέντρου απλά κ μόνο για να παρκάρουμε κοντά στις καφετέριες.!!Ας τα λάβουμε κ αυτά υπόψιν.”

“Good news! Very much needed”

“About time, That should have been done years ago”

Διονύσης Λυκούδης αν  φτιαξεις και το πάρκινγκ τότε θα είσαι πολύ μπροστά για πολλά πολλά χρονια !! Θα δώσεις ανάσα σε όλα τα μαγαζιά της Πλατειας και τελικά θα διαψεφθουν για αλλη μια φορα οι κακές γλώσσες του νησιού !! Ξεκινά και μην φοβάσαι τίποτα άλλωστε έχεις την τρέλα την θέληση και θα το καταφέρεις πιστεύω !!!”

“σοβαρευτείτε λιγο βλεπετε οτι τιποτα δεν παει μπροστά κ εσεις λετε ακομα τα δικα σας για τους δρομους 4 χρόνια μετα τους σεισμους δεν μιλατε για τα λεφτα που πεσανε για τα σχολεια κ ακομα τα παιδια ειναι σε κοντεινερ δεν μιλατε το πάρκινγκ σαν ένοιαξε για τις βολτες κ τις φιγουρες σας στην πλατεια…”

“Αποτελεί χρονοβόρα διαδικασία και μου θυμίζει την τροποποίηση στο οικόπεδο της πρώην αστυνομικής διεύθυνσης.”

“ΑΣΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ……”

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΠοιoς θα σώσει τη δεδηλωμένη -151 με τον Τέρενς Κουίκ
Επόμενο άρθροΣυναγερμός για την γρίπη! Πληροφορίες για 18 νεκρούς! – Ανάμεσά τους 3 παιδιά!