Νίκος Ανουσάκης: Ηγετική εμφάνιση με ηχηρό εσωκομματικό μήνυμα

Αγαπητό kefalonia magazine

Ελάχιστοι ίσως παρατήρησαν μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια που έγινε στην υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση των οδών Ριζοσπαστών και 21ης Μαίου στο “Μέγαρο”.

Η λεπτομέρεια αυτή δεν είναι άλλη από την παρουσία του Νίκου Ανουσάκη. Και αν στην αντίστοιχη υπογραφή σύμβασης για το εργοστάσιο νερού η παρουσία του κ. Ανουσάκη ως Προέδρου της ΔΕΥΑΚ ήταν επιβεβλημένη, στην υπογραφή της σύμβασης για της αναπλάσεις ήταν περιττή καθώς δεν έχει καμία αρμοδιότητα για τα έργα.

Όμως ο Νίκος Ανουσάκης ήταν “ΠΑΡΩΝ”, μία κυριολεκτικά αρχηγική εμφάνιση, με ηχηρό εσωκομματικό μήνυμα προς τα ηγετικά κλιμάκια του “Μεγάρου”!

Ο Νίκος Ανουσάκης είναι ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου της Δημοτικής Αρχής και σίγουρα δεν βλέπει με καλό μάτι την προτίμηση των ηγετικών κλιμακίων στο πρόσωπο του Προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελου Κωνσταντάκη σε ότι αφορά την διαδοχή και την επόμενη μέρα.

Τι θέλει να πει με την εμφάνιση αυτή ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ; Ότι τίποτε δεν πρόκειται να προχωρήσει χωρίς την έγκρισή του και ότι έχει ισότιμο μερίδιο στις επιτυχίες της Δημοτικής Αρχής καθώς είναι αυτός που κράτησε την παράταξη και τον Δήμο όρθιους σε δύσκολες στιγμές.

Και καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να διαπραγματευθεί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ

Ο τοπικός αναλυτής