Διαβάζω λοιπόνε:
«Κοινή Σύσκεψη πραγματοποίησαν χτες στον Καραβόμυλο,  το Συντονιστικό της Κίνησης Κεφαλονιάς κατά των εξορύξεων υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και η Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης»..
Όπως και το συμπέρασμα:
«Και τέλος,  να δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου κινήσεων και συλλογικοτήτων, με θέμα τις εξορύξεις υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχουν αυτές, στους κατοίκους των νησιών μας, το περιβάλλον, τον τουρισμό, την αλιεία και σε άλλες παραγωγικές δραστηριότητες των κατοίκων τους».
Και διερωτώμαι σαν ίσως αφελής:
Οι εξορύξεις θα γίνουν πάνω κάτω μετά 5 – 6 χρόνια. Μήπως μέχρι τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα για τις αρνητικές επιπτώσεις που αναφέρονται γιατί από άλλα αίτια αυτές ήδη συντελούνται  και κατά τη γνώμη μου οι αρμόδιοι για να επιληφθούν του θέματοςκαι πρώτοι – πρώτοι εμείς, ή είμαστε άσχετοι ή κάνουμε ότι δε καταλαβαίνουμε??
Δεν θα αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί νομίζω ότι δύο παρακάτω φωτό θα σας πείσουν.
 (Φωτό 1)
NO OIL λοιπόνε! Σύμφωνοι αλλά από πίσω σας στη θάλασσα αυτές οι άφρες είναι από το κυματάκι στο γιαλό??
(Φωτό 2)
Και πρόσφατη φωτό που δείχνει «OIL» στη θάλασσα από εξορύξεις που κάνει ο Άγιος Κρούιζερ έδεκει στο δίαυλο με τη Λευκάδα και μας κογιονάρει! Χα χα.
Ας αφήσουμε λοιπόν τη θεωρία «όσο πλέει δε βουλιάζει» και ας αντιμετωπίσουμε τη στυγνή πραγματικότητα γιατί ήδη δύσκολα μας σώνει και ο Άγιος ακόμα.
Με θεωρείτε υπερβολικό?
Ξέρετε το «χάρισμα» αυτό δε το είχα ποτέ, απλά λέω τα σύκα – σύκα και τη σκάφη – σκάφη και κάτι πρέπει να γίνει για αυτά που νόμιμα μεν μας αμολάρουνε, αλλά εμείς οδηγούμαστε σε καταστροφή πριν τις εξορύξεις πάλε νόμιμα!
Μπέρδεμα λίγο έε??
Σπ. Ρόκκος
Πηγη: vlahatasamis.blogspot.com
Προηγούμενο άρθροΠόσο έτοιμη είναι η Κεφαλλονιά να φιλοξενήσει πρόσφυγες;
Επόμενο άρθροΕκλογές Δημάρχων Ιονίου: Πρώτη η Υδραίου, δεύτερος ο Παρίσης, ισοψηφία Φορτε-Τρεπεκλη στην τρίτη θεση