Νόσησε με κορωνοϊό ο Γιώργος Τράγκας

Ο Γιώργιος Τράγκας νόσησε με κορωνοϊό. Ο γνωστός δημοσιογράφος, όπως ενημέρωσε ο ίδιος, είναι σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά, και λόγω του είναι διαβητικός θέλει να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα.

Ο δημοσιογράφος, σημειώνει, ότι θα επιστρέψει στο ραδιόφωνο μαζί με την σύζυγό του, μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας.

«Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα τον βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: “Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι”» έγραψε ο ίδιος σε ανάρτηση του.

Όπως συμπλήρωσε, στη διάρκεια της καραντίνας, διαπίστωσαν με τη σύζυγό του «ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες» και επέκρινε τη μικρή ποσότητα των μονοκλωνικών αντισωμάτων που προμηθεύτηκε η χώρα μας.
«Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως “ψιλικατζής”. Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων» ανέφερε.

«Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας» κατέληξε.

Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του ΜητσοτάκηΧορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα…

Posted by Giorgos Tragas / Γιώργος Τράγκας on Tuesday, November 30, 2021