Η θεωρία συνωμοσίας ότι ο Χίτλερ δεν πέθανε αλλά διέφυγε από το καταφύγιό του διαμέσου κρυμμένου περάσματος επανήλθε στην επικαιρότητα, αφού το κανάλι History Channel ανακοίνωσε την ανακάλυψη νέου μυστικού τούνελ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ «Daily Express», η ομάδα της σειράς ντοκιμαντέρ «Hunting Hitler» (Κυνηγώντας τον Χίτλερ) του History Channel κατάφερε να ανακαλύψει κι άλλο μυστικό πέρασμα στο καταφύγιο.

Αδόλφος Χίτλερ
Το εν λόγω 5ο κρυφό τούνελ δεν είχε εντοπιστεί προηγουμένως και για την ανακάλυψή του αξιοποιήθηκε ένα αποχαρακτηρισμένο αρχείο που αναφέρει ότι πιλότος της Λουφτβάφε έβγαλε τον Χίτλερ από το Βερολίνο με αεροπλάνο σε μια μυστική αποστολή την 29η Απρίλη.

«Εδώ και 15 χρόνια ερευνών δεν ξέραμε ποτέ ότι υπήρχε κι άλλη μυστική έξοδος από το καταφύγιο του Χίτλερ. Είναι ένα απόλυτο σοκ» αναφέρει μια από τους ερευνητές, η Σάσα Κέιλ.

Η νέα θεωρία ωστόσο τέθηκε εκ νέου υπό αμφισβήτηση, καθώς το νέο τούνελ αποκαλύφθηκε ότι βγάζει σε ένα «τεράστιο πάρκο ακριβώς στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας, το Τιεργκάρτεν».

Από την πλευρά του το αμερικανικό FBI σημειώνει ότι «οι πληροφορίες μέσα στα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που αναφέρουν ότι ο Χίτλερ ξέφυγε καθώς και θεάσεις του σε Λατινική Αμερική και αλλού δεν μπορούν να επαληθευτούν».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: https://sputniknews.gr/
Προηγούμενο άρθροΟ καπετάνιος ήξερε καλά τι έπρεπε να κάνει! Η μανούβρα που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΑνδριάννα Βασιλάτου: Πέτυχε ατομικό ρεκόρ & την 2η καλύτερη επίδοση Ελληνίδας στον Μαραθώνιο κατά την τρέχουσα χρονιά!