Αξιότιμε κ.Διευθυντά,

στα πλαίσια της ενημέρωσής μου (και) από το site σας, χωρίς φυσικά να με ενθουσιάζουν οι συνήθως αναξιόπιστες πηγές σας πχ «γάιδαρος» (! ! !), ανώνυμα – ανυπόγραφα δημοσιεύματα ή καταγγελίες κλπ , που θεωρώ ότι αδικούν τις δυνατότητές σας, θα απαντήσω στην «ανυπόγραφη» ερώτηση που μου απευθύνει κάποιος, υποθέτω καλόπιστος και φαντάζομαι συμπαθής, «Ποριότης», από σεβασμό στην καταγωγή μου, από τα Τζανάτα και σε αντίθεση της Αρχής μου, του να μην απαντώ σε Συμπολίτες μου που ντρέπονται (? ? ?) να υπογράψουν την ερώτηση που μου απευθύνουν.

Ο Πόρος αναμφίβολα ,ως δια θαλάσσης,  κεντρική είσοδο στο Νησί μας είναι ιδιαίτερα προικισμένος τόσο από φυσικές ομορφιές όσο και από πλούσια ιστορία, αφού τα αξιόλογα Αρχαιολογικά του ευρήματα αποτελούν την κορυφαία απόδειξη περί «Ομηρικού προορισμού», που προβάλλω με τους Συνεργάτες μου σε κάθε επικοινωνιακή δράση που επικεντρώνεται κυρίως σε διεθνή ΜΜΕ, έντυπο υλικό, διαφημιστικές καταχωρήσεις και Εκθέσεις Τουρισμού.

Αποτέλεσμα της στοχευμένης προβολής,  επί εννέα (9) συνεχή χρόνια, είναι η κατακόρυφη αύξηση των Επισκεπτών στην περιοχή σύμφωνα με τα στοιχεία που αποδεδειγμένα το πιστοποιούν.

Φυσικά έργα υποδομής οφείλουν να γίνονται διαρκώς έτσι ώστε να ενισχύεται ακόμα περισσότερο το profile του τόπου και βέβαια όσα και να γίνουν ποτέ δεν είναι αρκετά.

Πιστεύοντας όμως, ότι ο «Τουρισμός» που αποτελεί κορυφαία οικονομική δραστηριότητα έμμεσα ή άμεσα στους περισσότερους κατοίκους του πανέμορφου Νησιού μας, δεν προσφέρεται για «προεκλογική διαμάχη», αφού κάθε φωνή ή επισήμανση είναι χρήσιμη και μπορεί να συμβάλλει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Με την ελπίδα, ότι κάποτε θα κατανοηθεί ότι «όταν δυσφημείς το Λιμάνι» σου, δεν προσφέρεις «χρήσιμες υπηρεσίες» στον τόπο σου υπενθυμίζω στον Συγχωριανό μου , ότι τα εννέα (9) χρόνια, που είχα την τιμή να υπηρετώ το Χαρτοφυλάκιο του Τουρισμού, δεν ήταν Δώρο, αλλά σαφής επιλογή των Συμπολιτών μας στους οποίους θα είμαι δια βίου ευγνώμων για την τιμή που μού έκαναν.

Τέλος αν και είμαι βέβαιος ότι κανείς δεν θέλει το «κακό του Νησιού» του ας υπενθυμίσω την δυνατότητα της Πολιτικής Επιλογής του κ.Αλέξανδρου Παρίση, ως μοναδική αξιόπιστη πρόταση, για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας.

Με εκτίμηση,

Ευάγγελος Κεκάτος, 

Α/Δήμαρχος Τουρισμού

Προηγούμενο άρθροΚώστας Πάσσαρης: Καταδίκη τέσσερις φορές ισόβια και 71 χρόνια!
Επόμενο άρθροΛηξούρι: Πολύ θετικά τα μηνύματα από τις επαφές του Γ.Κατσιβέλη σε Φαβατάτα, Μονοπωλάτα, Καμηναράτα (pics)