Στο ΜΜΕ «inkefalonia.gr» που ελέγχεται από τον κ. Μιχαλάτο και στη στήλη «Έχω Γ-ράμματα για τη γούνα σας» τις 17/04.2019, θίγεται πολύ σωστά το κατάντημα του ιστορικού κήπου του Νάπιερ.
Τα μαύρα σκοτάδια που έχει βυθιστεί αυτό το πανέμορφο σημείο του Αργοστολιού και η μετατροπή του σε «Σέιχ Σου» των Ιονίων και άντρο παραβατικής συμπεριφοράς όπως αναφέρεται, είναι δυστυχώς μια θλιβερή πραγματικότητα.
Ότι υπεύθυνη για την κατάντια του ιστορικού κήπου του Νάπιερ είναι η δημοτική αρχή Παρίση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, είναι όμως η μισή αλήθεια.
Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος είναι συνυπεύθυνος για τη σημερινή θλιβερή κατάσταση του κήπου του Νάπιερ, του έργου που εγκαινιάσθηκε το 2004, την ημέρα που το Αργοστόλι υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα από τον τότε Δήμαρχο Γεράσιμο Φόρτε και που για μια δεκαετία ήταν στολίδι και πνεύμονας ζωής για το Αργοστόλι.
Τώρα που μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο, ο Θεόφιλος Μιχαλάτος θυμήθηκε τον κήπο του Νάπιερ; Που ήταν αλήθεια τα προηγούμενα χρόνια; Ως αξιωματική αντιπολίτευση δεν είχε υποχρέωση να υπερασπισθεί αυτό το πανέμορφο σημείο του Αργοστολιού; Μήπως μπορεί να μας θυμίσει κάποια παρέμβασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο που να αφορούσε τον κήπο του Νάπιερ;

Από το fb του Διονύση Γασπαρινατου